- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BékeHarcos
csendes tag
A rendszer maga a gond mivel az 1 GB RAM édeskevés
fut egy facebook meg egy youtube a háttérben és vége az akadás mentes életnek. Amit leírtam előbb az személyes vélemény mivel nekem is Snapdragon 600 van a telómban és néha úgy vagyok vele hogy vártam volna meg a Snapdragon 800-at mivel képes beakadni a rendszer elég sokszor
-
BékeHarcos
csendes tag
Értem rudi de ha belegondolsz aki egy nagy kijelzős tabletet vesz az általában erős hardverre is vágyik nem pedig egy kicsit koros sok gyermekbetegséggel megáldott hardverre (na jó azért a Snapdragon 600 is egy király cucc a mai napig még ha az adreno 320 néha kicsit gyengélkedik is) de ha úgy nézzük az ASUS UI felület jól van optimalizálva elmenne az még 512 MB RAM-mal is szóval igazad van is meg nem is
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Honda topik
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Air - 16 GB
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest