Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
én egyszer Asus oldalán az alaplapomhoz ajánlott BIOS update programot feltettem, elinditottam, és megakadt a bios update folyamat, és mehetett kukába az egész alaplap
addig tudtam csak használni míg 1x le nem állt, mert hibás bios miatt tudtam hogy többet nem fog beindulni.aztán mindenki mondta hogy olyan régi alaplapot nem szabad win alól. na de akkor miért volt fent az oldalon hogy ezzel tessék?
-
törölt tag
És erre a frissítésről szóló AMD-s postban [link]
hol hívják fel a figyelmet ?"As a result, today we are releasing AMD-built UEFI-compliant GPU firmware for the Radeon™ R9 Fury X and R9 Nano GPUs. These firmware images can be flashed to any Radeon™ R9 Fury X and R9 Nano GPU, respectively, to enable UEFI compliance and a pure EFI boot environment."
De egyáltalán hol van az, hogy kihez kell fordulni, hogyan tovább az egész frissítéssel ? Vagy honnan kéne tudni bárkinek, hogy ez most mi akar lenni ?
A jogi felelősségre vonhatóság ennyire szempont akkor lehet nem kéne csak úgy beírni, hogy "any" kártyára fel lehet rakni.
Szerk.:
"Aki nem tudja ebből, hogy ez mi akar lenni és mit kell vele kezdeni, az jobb ha nem is nyúl hozzá."
Jogilag megalapozott véleményt hallottak...
-
törölt tag
Jó, de nem a többi gyártóról volt szó, te sem azt linkelted, hanem amit az AMD adott ki.
Egyrészt biosz frissítést mindig az adott gyártótó szokott kirakni, de ha már az AMD úgy dönt, hogy kiadják ők is akkor igényesebben (autoflashelő, vagy legalább egy flashelő+használati leírás hogyan lesz a 2 letöltött .rom-ból frissített bios) is meglehetne oldani - szerintem.Szerk. az ASUS meg a többi már több mint fél éve a kártya megjelenésekor kiadta az UEFIs FW-t, ez meg amit az AMD most felrakott valami februári bios.
-
törölt tag
Pont ezért kellett egy olyan auto flashelőt kirakni mint az ASUS meg más szokott: megnézi milyen hw van a gépben és felrakja az ahhoz megfelelő bioszt a fájlokhoz meg a flashelő programhoz a usernek semmilyen hozzáférése nincs.
Optikai meghajtó egyrészt nem is biztos hogy van minden PC-ben másrészt mióta szoktak biosz flashelőt a VGA driver/manual CD-hez adni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Autós topik
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest