Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Mi a jó fenét nem lehet azon érteni azon, hogy egyszerűen nem része, semmilyen tiláts nincs???
Sőt nem csak gyártó rakhatja bele, rengeteg külső program Miracast-ot használ gond nélkül, annyira "tiltva" van.
Miden nemű technológiai hozzáértés nélkül, ráadásként minden nemű utánajárás vagy olvasás nélkül tényeket állítasz minden alap nélkül.Így van Chromecast setuphoz kell net, mivel nem indítom újra(szerintem más se) naponta a, sőt talán pár havonta ha 1x újraindul, akkor valószínűleg sokat mondtam, így kb. lényegtelen. Egészen tök mellesleg AndroidTV-be épített Chromecast esetében, ez se kell, amilyen a cikkben szereplő eszköz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest