- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
-
podtibi
senior tag
Szerintem feleslegesen próbálod a saját igazadat helyettesíteni az övével. Ő csak a sajátmeglátását próbálja megértetni veled, miközben te semmibe veszed mindezt. Végülis mit vársz ebben a helyzetben? Hagyja ott az egészet, mert te neked más a hozzáállásod az egészhez? Ami meg azt illeti, szerintem senki sem tökéletes, tehát nem illene lenézni mert tőzsdézik kripto szinten. Már ha jól értelmeztem az eddigi olvasottakat.
-
podtibi
senior tag
válasz
tordaitibi #41 üzenetére
"A fizikai tárgyaknak ez behozhatatlan előnye a virtuálisokkal szemben hogy az alapértékét 2050-ben is meg fogja őrizni." Már meg bocsáss, de ne légy naív ha kérhetem.
Tudod jól hogy egy ponton túl minden értékét veszíti vagy na adj isten múzeumba való mivolta miatt többet ér a semminél. Az meg már hogy egy gyűjtő miért mennyit is ad, az a saját ügye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest