- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én anno játszottam a gondolattal, hogy magam eszkábáljak valami ilyesmit, de a megvalósítás azóta is elakadt a 6000€-s laptopnál.
Viccet félretéve nem lenne lehetetlen. Minden adott hozzá már barkács szinten is.
Ha meg egy laptopot akkora behatás ér, hogy egy efféle belső hűtőkör sérüljön, az lefolyó víz lesz a legkisebb gond. Itt konkrétan egy idegen test közvetlen behatolásáról van szó, mert egyszerű dobálással, rázogatással egy sima asztali vizet se lékelsz meg, azt meg a sima léghűtéses változat is zokon veszi.
-
TESCO-Zsömle
titán
Keresztkérdés:
E kettő közül melyiket valósítja meg a potrohos megoldás?
A fizikai behatás meg több okból is hülyeség. Ugyanazokkal az anyagokkal lehet dolgozni, mint normál hőcsöves rendszereknél, ha pedig olyan folyadékkal töltik fel, akkor pont ugyanannyi következménye lenne egy esetleges léknek, mintha a hőcső sérül meg ugyanígy.
-
TESCO-Zsömle
titán
Mondjuk a potrohos borzadályhoz nekem jönne az a kérdésem, hogy az Asetek-féle vízhűtés, amit egy Alienware-en demóztak miért nem terjedt el? Az egy nagyon jó koncepció volt pont azon okoknál fogva, amit ebben a videóban is mondanak. Az hőleadók optimálisabb kihasználása által nő a hűtési teljesítmény.
-
rottenbull
őstag
Ez valamilyen piaci felmeresre alapozod, vagy a sajat logikadra a sajat megnyugtatasodhoz ?
Folyamatosan azt olvasom ( igaz foleg ugyanazoktol ) hogy hol az innovacio ? Miert gamer ez ? Miert nem raknak bele normalis billentyuzetet, mert akkor nem kellene venni egy jot jatekhoz, es egeret is ugye ?
Miert ilyen a kepernyo, miert nem olyan ? Miert hangos mint az allat jatek alatt ? Ha nem az, akkor miert throttingol a gamer lapos ? Ezek arra utalnak, hogy az ami van, az kenyszerhelyzet sokaknak.
Forintban millios a tetel, kozben meg szemfenyvesztes a cucc.
Erre leirom az en elvarasaimat egy valoban gamer cuccrol, erre marad annyi tamadasi felulet, hogy baromsag, mert nem venne senki. Tenyleg ? Szerintem meg igen.
A kis meretu desktop pedig nem kaphato a gephazra szerelheto, felnyithato kijelzovel, illetve nem fer bele a 17" es 3-4 cm vastagsagba. Az akksirol valo mukodes is jelentos kompromisszumokkal oldhato meg, nincsennek beepitett hangszorok sem.
Nyilvan minden termek bemutatasat megelozi valamilyen piackutatas, ennek ellenere olyan dolgokkal probalkoznak, amikbol alig marad meg valami a kovetkezo generaciora. Mintha nem az kellene az embereknek amit ok kitalalnak.
Meg aztan ott van az is, hogy ha nekem ez nem kell, akkor ez tuti baromsag es senkinek sem kellene.
Kivi leszek, hogy az ASUS nagy potrohos cucca sikeresen vette e mar az 1000 DB-os lepcsot ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged