Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiliman
tag
Szerintem eléggé korrekt lett. Ami szerintem probléma, hogy 200 felett lett a magyar ára, a másik, hogy kilóg a kamera. Személy szerint én tokban tartanám, de egy Ipadnél ez kevésbé egyértlemű sokaknál mint a telefonnál és ekkora méretnél könnyebb is megkarcolni a nagyobb súly miatt is, ha nincs tokban. Elég átláthatatlan a jelenlegi stratégia, vajon lesz e ipad air folytatás.. stb. Mert hosszú távon eléggé gáz lenne ha a 200+ kell költeni, akkor ha friss hardverű 9,7" akar az ember. Ha nagyobb eladást szeretnének, akkor muszáj lesz majd olcsóbb 9,7" is csinálni majd friss hardverrel, vagy marad mindig az előző modell olcsóbban. Na mindegy sok a kérdés, összeségében elég lehangoló volt a keynote, vártam a "one more thing"-et
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest