- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Remélem nálam is sokáig jó lesz, azóta hogy megjött azzal töltöm
Most mobilról vagyok nem szerencsétlenkednék a linkkel, de gyorsan ránéztem, az eladónál már nem 50, hanem "csak" 30% kedvezmény van rá, így átszámolva kb 5000-re jön ki, az a 3600 amiért én vettem valami nagy akció lehetett.
-
-
Richie86
senior tag
Ma rendeltem egy ilyet aliexpress-ről 3600-ért
-
terra052
őstag
válasz Den Hadnagy #25 üzenetére
Épp most érkezett meg az eustock-tól, pöpec. Az S7-hez kapott töltőfejjel használom, megy a vezeték nélküli gyorstöltés. Nem melegszik jobban, mint a vezetékkel, és nem is sokkal lassabb
Árban az eustock verhetetlen voltwerkmania.hu
-
Den Hadnagy
senior tag
Ha mindent jól értek, a Nexus 6-hoz kapott quickcharge fejet használva a vezetékmentes töltés is gyorsabb lesz a hagyományosnál? Nincs külön szabvány a vezetékmentes gyorstöltésre, elég ha qi kompatibilis a telefon?
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Laci.M
senior tag
Milyen panaszod volt vele?
Nekem autós töltőm van tőlük, illetve kábeleim, több is. Mindegyik minőségi termék, a fórumokban is bőszen ajánlják a termékeiket. Nem nagyon panaszkodott eddig senki sem. Nem egy noname kategória.
Ui: Az fura azért, hogy kínában ugyanannyi mint az eustocktól...
Aláírás
-
Hallosz
senior tag
Hm, érdekes. Ugyan ez kijelzővel?
-
M.A.Z.
aktív tag
Galaxy S7 Edget?
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jó árban adják, ez mindenképp mellette szól.
kengyel
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Viktor0610 #15 üzenetére
Nem gond, késő van.
-
MODERÁTOR
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Viktor0610 #13 üzenetére
Oké, de ez egy töltőpad tesztje, ami gondolom qi szabvánnyal tölt, ergo hiába támogatja a kolléga Mate 8-a is ugyanazt a gyorstöltést esetleg, ha nem tudja ezzel az eszközzel tölteni, lévén ez vezetékmentesen tölt, a Mate 8 pedig nem képes a qi töltésre.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Luser2000
addikt
Milyen kapacitással bír ez a ketyere?
Illetve a Huawei (Mate 8) által alkalmazott gyorstöltéssel ez kompatibilis lehet vajon?Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Fejvadi
nagyúr
Ez elég korrekt ár, tetszik. Közi a bemutatót.
-
Mr.Silkó
veterán
Örülünk a hétvégi tesztnek!
-
petipetya
nagyúr
Egyrészt köszi a tesztet. Másrészt tényleg kell(ett) a vérfrissítés a lapcsaládba.
Ez a vezeték nélküli töltő ár/érték arányban remek, ám a dizájnnal szemben már vannak kifogásaim. Például egy hófehér asztalon egy nagyon lapos, fekete színű töltőt tudok elképzelni, mindenféle ledtől és sallangtól mentesen. Nézzen úgy ki, mint a Monolit (2001 űrodüsszeia).
"nincs rá lezsóidő"
-
Pantal
senior tag
Nagyon kedvező az ára!
Honnan szerezhető be?
[ Szerkesztve ]
-
DenesBa
csendes tag
Tök jó kis ketyere, ez már kiküszöböli a hagyományos vezeték nélküli töltők legnagyobb problémáját, ami a lassú töltés. Szvsz, ennyiért renden van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest