Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
Szia.SE Vivazról váltottam X8ra.Hát ég és föld a 2 rendszer közötti különbség!Stabilabb,testre szabhatóbb kezelőfelület.Szinte bármilyen igényed kielégítéséhez vannak ingyenes programok,még S60V5 re nem sikerült 1 év alatt egy rohadt Divxet lejátszó programot csinálni.Symbianra nem fejlesztenek,ezért marad le,arról nem is beszélve,hogy sokkal lassabb,mint az Android rendszer.
szerk: hja és az X8 még csak nem is felsőkategória,mint anno a Vivaz.És kamrán kívül szegény Vivazt bármiben lealázza.Szerettem(szeretem a Symbiant),de aki egyszer használ Anroidot ÉSSZEL!!!annak más alternatíva nincs egyenlőre!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest