- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
A kivágás a képernyőből egy elmebeteg haszontalan ronda megoldás. Sajnos a hülyeséget is átveszik a rágott almától.
-
Matada2.3
veterán
Milyen plusz funkciókkal fog bővülni a fotós tudás, amihez 3. kamera is kell? A Google pont, hogy eddig mindent meg tudott oldani egy szenzorral is..
Finn the human
-
Ganzer
aktív tag
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Közben megoldódott, leszedtem a GCMOD5-öt, most remekül megy
-
Mans20
addikt
Az árát közölhetnék végre.
-
modulus
aktív tag
Bocsánat, nem neked céloztam alapvetően. Egyébként a te írásod valóban nem úgy jött le, mint ahogy ki szeretted volna fejezni magad.
Automatikusan korrigál a billentyűzet, utána kell javítanom folyamatosan, még nem tanult hozzám teljesen. A helyesírásom egyébként sem volt tökéletes soha, de azért igyekszem. Na de nem is irodalmi szaklapon vagyunk.
Béke
-
Dare2Live
félisten
válasz
kbyte1024 #16 üzenetére
Persze.
Mindenesetre akinek fontos a fokusztáv állítás (zoom) annak ha ez pl 3 fokusztávot tud ideális telefon lehet és nem parasztvakítás.
Aztán nem lepne meg ha Huawei elb*ná, legutobbi csúcs Huawei is csunyán elvérzett kamerában.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
modulus
aktív tag
Látom sikerült sikerült végig olvasni, amit írtam mindkettőtöknek. Ja, nem.
Jelenleg egy okostelefonokkal foglalkozó oldalon vagyunk, egy kamerával foglalkozó cikknél.
Ne profi kamerát méregess okostelefonhoz.
Egy telefon kamerája mára már bőven megállja a helyét a hétköznapokban. Ha van valami olyan téma, előveszed a zsebedből és megörökíted olyan szinten, amit kinyomtatva akár el lehet tenni az albumba. Ha ez az igény.Ha egy előre megtervezett esemény van és/vagy van rá lehetőség magaddal vinni, egyértelmű, hogy a fényképezőgép, mint olyan, sokkal jobban megállja a helyét. De csak azon a téren, és erősen kétlem, hogy bárki magával cipeli folyamatosan a fényképezőgépét, míg a telefont jó esetben ma már igen.
[ Szerkesztve ]
-
Ganzer
aktív tag
válasz
tomboy0013 #27 üzenetére
Az LG stock kamerára gondoltam. A google camera már fent van
Csak sajnos úgy elnyomkodtam a beállításait hogy most eléggé ratyi, és nem emlékszem a régi beállításokra. Tudsz segíteni?
-
Dr.NX
addikt
Én lehidaltam, amikor rájöttem, hogy a telefont fémdetektorként is lehet használni.
Amúgy meg a legjobb fényképezőgép, ami nálad van. Hiába van a drága MILC-em még drágább objektívvel a táskájában, ha a gyerek éppen csinál valami emlékezeteset és a telefon csak egy karnyújtásnyira van a komódon.
Elfogadom a sütiket.
-
cl.aci
aktív tag
Lehet nem érzékelted az enyhe szarkazmust a hozzászólásomban? Kezeljük helyén a dolgokat, telefonnal ne akarjon senki profi minőségü fotokat készíteni, arra ott a fényképezőgép, amire meg ezeket kitalálták arra tökéletesen megfelel. nem tudom minek siránkoznak egyesek, hogy ilyen sz..r olyan bóvli, nem kell megvenni és kész (bár hsz gyüjtésre tökéletesen megfelel ha valaki bebüfiz ide valami ilyesmit).
[ Szerkesztve ]
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
modulus
aktív tag
Lehet neked furcsa lesz, amit most mondok, de ezek a készülékek már nem csak telefonok.
Elég sok mindenre képesek, sokan elképzelni se tudják mire lehet már használni ezeket, nem használják ki a korlátait.De az a baj a gyártók sem, mert lehetnének sokkal jobbak is, csak előtérbe helyeznek mást, minthogy kicsit jobban meghallgatnák a felhasználói igényeket.
Tehát amit már most tud kamerában, illetve tudhatna egy "telefon" , az bőségesen elegendő a mindennapokra, egy kirándulásra, egy eseményre.
Nem mellesleg jóval kényelmesebb is egy multifunkciós eszközt hordozni a zsebedben, a sok egyéb cucc helyett. -
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013 #27 üzenetére
Ebben abszolút egyetértek veled,meggyőző a végeredmény.Talán az egyik legjobb,amióta leportolták a Google féle megoldást.
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
cl.aci
aktív tag
Aki siránkozik a telefonok kamerája miatt, annak ajánlom figyelmébe a fényképezőgép nevü találmányt, a telefonokat bármilyen furcsa is egyeseknek, alapvetően telefonálásra találtak fel.
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
Csapo83
aktív tag
És akkor már mehetne bele normális akku is.
Ne is álmodjunk róla hogy olyat csinálnak aminek értelme is lenne. Még pár év és kenyeret is szeletelhetsz a pengevékony telefonal. Az akku meg talán kibírja amíg a konyhából átérsz a napaliba hogy egy kis töltés után mehess a hálószobáig.A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
modulus
aktív tag
Egy Nokia 808 pureview-féle kamerát, modern kiadásban szívesen megnéznék.
Én abszolút nem bánnám, ha emiatt vaskosabb lenne a telefon.
-
kbyte1024
veterán
válasz
tomboy0013 #17 üzenetére
ja így oké,de most itt kimondottan a kamerára kihegyezett dolgokról írtunk.Ezért nem vágtam
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Csapo83
aktív tag
Ami érdekes az egy olyan koncepció lenne ahol külön Piros, Kék, Zöld szenzol lenne és így rakná össze a képet. Sokkal több fény és információ juthatna egy érzékelőre az "összemosás" pedig nem lenne egy nagy feladat. Ez talán kompenzálná a kis szenzorméretet ( gyakorlatilag háromszorozná )
[ Szerkesztve ]
A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
Dare2Live
félisten
Egy 25/50/100 felálás egy 25mm+digit zoomhoz képest képminőségben óriási előrelépést jelent.
Az más kérdés, hogy sajnos méret miatt nem raknak nagyobb érzékelőt mobilba és iegen anno Nikia nagyon eltalálta mi is kéne. Bele is bukott.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dr.NX
addikt
Csak 3?
16 alatt fel se kelek érte.Elfogadom a sütiket.
-
janeszgol
félisten
Mivel négy sarka van a telefonnak, négy kamerát kérek.
-
Drakmusz
addikt
Szerintem kevés lesz a három kamera,vannak még lehetőségek a fejlődésre....
Sajnos az uralkodó divat miatt a szenzorok nem akarnak nőni,mindent feláldoznak a vékonyság oltárán.
Emiatt a képminőség tekintetében pontosan ugyanott tartunk mint 2 évvel ezelőtt.
Vannak mindenféle nagyon hangzatos kamera módok,mesterséges intelligencia stb.
Minimális fejlődés csak az éjszakai teljesítménynél tapasztalható,amúgy stagnálás.
Ezt a szintet kellene megugrani,vagy esetleg ezt.
Persze a Huawei marketingesek jó munkát végeznek,ez is világmegváltó kamerának van beharangozva.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
RRamstein
tag
Egy tesztre kíváncsi lennék kamera téren ahol be kerül egy lumia 1020 is
-
szupermacs
veterán
A 2 kamerás mélységélesség buherálása is nevetséges, minek 3?
-
kbyte1024
veterán
3 kamera? minek? nem baj parasztvakításnak jó lesz.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
blagolf
senior tag
3 kamera hurrá! Irány az Ásia Center!
Üdv, Zoli
-
.LnB
titán
Lassan lehetne akkor nyolc lába is...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
ma Március 27-én, Párizsban fog lehullni a lepel a P10 folytatásáról, és a kémhíreknek megfelelően esélyes a három hátlapi kameralencse.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest