Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Quasi_modo #64 üzenetére
gondolhattam volna...
sok nagy és neves gyártó kiegyezne a samsung jelenlegi helyzetével, hogy csak a nyereség csökkent, és csak ennyivel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Stanley-B. #60 üzenetére
bármennyire is szeretnéd, ez nem mostanság lesz, ahhoz túl sok lábon áll a samsung!
Quasi_modo; miből gondolod?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Stanley-B.
őstag
reméljük ez folytatódik és megérjük azt az időt, mikor átcsap veszteségbe.
-
FragMaster
addikt
válasz karburátor #7 üzenetére
elfogadnám
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
quailstorm
nagyúr
válasz caius marius #42 üzenetére
Reklám reklám reklám, rendezvény, plakát, csapbólisezfolyik
Fossák a telefont, bemész a boltba, 60-70% jobb helyen hogy Samsung az első amit meglátsz, de lehet hogy 80.
Emiatt sok embernek van, ezért még több veszi ismerősi alapon.Jobban bíznak bennük, mint a Huawei-ben. Lásd galaxy y 30millió pluszos eladása, ha variációit nem számítjuk. Pedig annál kb minden jobb.
Úgyhogy elég nagy a szerepe a marketingnek és a "név"-nek. A garancia az még OK, de a minőség, anyaghasználat elsatnyult teljesen, szoftver sose volt jó, és mindig úgy válogatják az alkatrészeket hogy szar vagy közepesen szar legyen, kivéve ha csúcsmodell. Kompromisszumra kényszerít.
-
Peterson_
addikt
Tehát tényleg ilyenkor kéne a kasztnit megpimpelni, mert ha már másban nincs különbség sokkal jobban előtérbe kerül a dizájn és az anyaghasználat.
A többivel eddig sem volt probléma(oké, igen Sö' III).
Az optimalizáltsággal kapcsolatos okoskodásokon meg csak jókat röhögök...[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Goose-T
veterán
válasz Oppenheimer #6 üzenetére
Az Apple-nél is csökken a nyereség. Telítődött a piac, és nem tudnak újat mutatni. A méretnövelés kifulladt, a felbontás és a megapixelek növelésének sincs már értelme, a haszontalan "innovációk" (szemkövetés, pulzusmérés és társai) nem hoznak érdemi növekedést. A fizika és a biológia korlátaiba ütköztek: az emberek keze nem lett nagyobb, a szemük nem lett érzékenyebb, az akkumulátorokból nem lehet többet kipréselni, és a processzorok nanométereinek a csökkenése is megállni látszik. Az okosórák piaca is csak pang.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
kbyte1024
veterán
És amikor nagyon sokan ezt jósolták itt,akkor le lettek hurrogva és mit ad isten?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
AMD Power
titán
válasz Quasi_modo #53 üzenetére
Ez igaz. De nagyjából a WP = Nokiával.
-
mrlujoak
veterán
Várható volt.
Meg kellene újulni. Igazi Style modellsorozat kellene igazán új stílussal.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Giovan!
addikt
Hogy a HWSW kommentelőit idézzem:A Samsung beleállt a földbe,és a pokolba lovagol!
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
sheep
addikt
tökre egyetértek, ugyanaz az unalmas szappantartó forma évek óta, semmi elegáns desing, akadó rendszer, optimalizálás ne nagyon megy.
A hw rendben van de ez kevés
a kínainak meg jönnek fel ezerrel, figyelj Samsung mert megszívod hamar ha nem tudsz változni9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Silentfrog
veterán
Ha kapok egy számlaszámot azonnal küldök nekik egy kis gyorssegélyt!
-
helixP
nagyúr
válasz Oppenheimer #6 üzenetére
Igen, nyilván a Pocket Neo, Fame stb, vásárlók egyből mennek iPhone-t venni...
(Samsung nem egyenlő Galaxy S-sorozat) -
-
xmaas
őstag
válasz caius marius #42 üzenetére
Szerintem nagyott neznel ha megtudnad hogy a marketing gepezet mennyire hatekony es milyen hatalmas befolyasa van arra hogy mennyi keszuleket adnak el,na meg persze az se utolso szempont hogy szinte 5 ezer forintonkent van valami keszulekuk .Az se utolso szempont hogy mindenhol a samsungot ajnaljak barmelyik uzletbenmesz nezelodni mar tolnak le a tokodon Samsungot
-
Crafter32
őstag
Az android eddig is az alsó szegmensbe remekelt. Egy 200 forintos telefonért már nem rohanok androidot venni és főleg nem biztos, hogy a Samsung plasztikot választanám. Szinte minden a Samsung ellen szól.
-
caius marius
tag
válasz daniel909 #39 üzenetére
Nem értem ezt a "nem tett le az asztalra" szöveget.
Szerintetek minek veszik annyian ha ennyire szar? Nem mondom, lenne mit javítaniuk, de azért ezeket ah eladási adatokat nem csak a marketingesek produkálaják hidd el.往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
daniel909
addikt
válasz caius marius #38 üzenetére
nem. tényleg nem szeretem a samut. dizájn, ui, fícsörök szempontjából se tettek le semi nagyot az asztalra. másolás persze midnig is jól ment. mondjuk az ujjlenyomatolvasot nem sikerült jól lemásolni. tömören ennyi a véleményem.
a fícdsörök nagyrésze -mint a vérnyomásmérő, az stranslate meg az egész S-bullshit- szerintem iszonyat izzadtságszagú. egyedül a note tolla és technológiája tetszett meg az elmúlt évekből, de én pl azt se használnám sűrűn.az h nem optimalizálnak jól az meg lassan tény. ebben a htc jobb.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
gyurkikrisz
őstag
válasz FragMaster #5 üzenetére
Samsung = HTC = Blackberry
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
daniel909
addikt
semmitmondó ugyanolyan termékek. az androidos ui nagyon csúnya, és ráadásnak még nem is jól optimalizált.
én örülök ennek a hírnek. most ha jön az 5"os szifon tovább fog csökkenni az s és a note szeria eladasa.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
caius marius
tag
A mai prémium kategoriában benne van minden. Kb. S3 óta nem tudnak újat mutatni, várható a kereslet visszaesés.
往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
bmwsan
senior tag
Ezért csinálják az S5 plust vagy nem tudom mit.
A napokban volt már róla hír.
Amúgy szerintem jelenleg ez az egész telefonipart érintő dolog, a felső kategóriás telefonok piacán már nem lehet nagy bővülésre számítani.
Egy S3-hoz, HOX-hez vagy egy Nexus 4-hez képest egy mai csúcskategóriás telefon nem tud érdemben semmi újat sem, aki meg veszi az azért veszi meg, mert vagy olcsón hozzá jut, vagy pedig csak azért hogy újabb legyen picivel jobb.
De igazából nagy különbség nincs. -
Dr. X
aktív tag
Jön majd az F szériás csúcs Galaxy és nem lesz panasz a hardverre. A Gear sokat fejlődött és megjelent a Gear Fit is úgyhogy az okosórák majd megdobják a nyereséget.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez már tényleg a vég, ha kínjukban megint Windowsos telefonnal rukkoltak ki: [link]
szerk: amúgy hogyhogy semmi nincs erről a Mobilarénán? Nem olvasnak Ipont?!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
halkow
őstag
ez mindenhol így van ezen nem csodálkozom mondjuk nekem tetszik az s5 főleg a sebb tapaszos hátlapja
Alcatel onetouch idol2s the king
-
C$abi
aktív tag
Egyszer minden összedől. Ennyi.
-
Picco
addikt
válasz Nuada herceg #13 üzenetére
Szar is, nekem volt mindketto, de ezutan csak S5ot vennek...
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Fr0z3n
őstag
Felajánlom 1 órányi béremet! Nehogy bajuk legyen.
Amúgy ez 420 ft-ot jelent -
babkukta
senior tag
Hála Istennek... nem vagyok rosszmájú, de ideje már h meginduljanak lefelé, és tényleg villantsanak vmi újat ennek a hatására. Eddig minden sz.rt eltudtak adni a marketinggel, ezek szerint sokan rájöttek, h mégse ez a legjobb feltétlen. Persze vannak jó készülékei, de szerintem nagy általánosságban egy rakat f.s a készüléklistájuk
Üdvözlettel, Tibi
-
Kaiku
senior tag
Olyan úgy sem lesz, hogy folyamatosan növekszik a bevétel! Egyszer eljön a visszaesés ideje is. Szerintem a Samsungnak nincs mitől félnie. Sok lábon álló cégóriás.
-
Peterson_
addikt
Júj, még a végén alapítványt kell létrehozni, nehogy lehúzzák a rolót.
Ja, nem
Egyébként igaz, tényleg rátenyerelhetnének kicsit a dizájnra, mert a letaroló piaci taktika sem tart ki örökké.
Ezen kívül nem féltem őket, annyira barmok szerintem sosem lesznek, mint amennyire a Nokia az volt.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
quailstorm
nagyúr
Most jöttem rá, hogy van droidvackos samsungom, hogy qwerty nélkól roppant nehéz az élet. Szóval ha az a lényeg hogy én ne vegyek telót...
De nagyon sok embert tudok akinek kéne ilyen. 3-4 millió eladásért meg már dobott a piacra Samsung vackokat.Szerinted pl a galaxy trios-ra mennyi igény van?
-
Mondjuk az epölnél is minden negyedévbe veszteséget, csődöt jósolnak, aztán valahogy még is "szűkösen, de sikerül kihúzniuk".
más.
Szeretem a cikkíró bejegyzéseit mostanában.Jó olvasni olyanról ami az eredeti bejegyzésben nem is szerepel.
Az iPhone 5s menübillentyűbe épített ujjlenyomat-olvasójára szánt válaszlépés szintén gyengére sikeredett. Habár a Samsung a fejlesztők előtt is megnyitotta biometrikus szenzorát, ám az azonosításhoz az ujjat végig kell húzni a menügombon, míg az Apple megoldásánál csupán a gombra kell helyezni az ujjbegyet, amely bejelentkezéskor amúgy is elengedhetetlen lépés a kijelző aktiválásához.közben bréking nyúz,.
Meg nem erősített hírek szerint a dél-koreai vállalat úgy döntött ,ebben az évben bizony nem fizet fűtésszámlát.A koreai óriás így képes lenne a Telefonos részleg veszteségeit - átverve a távhőszolgáltatót, visszapótolni az elmaradt bevételt.
Ellenben tisztán látszik az is hogy a Pepsi részvényei emelkedtek az elmúlt napokban.[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
AMD Power
titán
Én azért nem féltem őket.
-
Nuada herceg
őstag
Még csak a címet olvastam el, már gondolkoztam, hogy írom kommentbe,
hogy "majd az essöt újra fellendítni a profitot! "De aztán olvastam a cikket, és láttam, hogy már van benne erről szó.
Biztos elment a profit 1 része most a lefizetésekre, hogy fikázzák az M8-at meg a Z2-t
különböző fórumokban!Nem kell itt rögtön megijedni!
Itt öregszem meg...
-
Paul119
addikt
válasz quailstorm #9 üzenetére
Kell a nehézségnek qwerty
legyen csak szimplán Ace,advanced(közép kategóriás mondjuk)s,note széria kész így mindenki be tudná lőni név alapján hogy mire számíthat[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
UFC
aktív tag
Várható volt hogy ez lesz!
-
UFC
aktív tag
-
quailstorm
nagyúr
Akkor én megmondom mi kell
MÁS FORMATERV MOST AZONNAL
Qwerty-s ERŐS telefon kicsúsztathatós, és qwerty candybar alsó és középkategóriába. EU-ba is.
Rakjanak a telókba RAMot ha optimalizálni már nem tudnak.
Kevesebb modell, áttekinthetőbb termékpaletta.Csúcsmodell meg robbanjon. Ez nudli volt. Ennél az összes iP több különbséget mutatott fel az előddel (2G-3G-t kivéve)
Sok galaxy y-t meg acet és minit letoltak az emberek torkán, de attól hogy a boltban a telók 80%-a Samsung, még egy idő után feltűnik hogy szar.
Meg egyébként is, nem tanulnak a Nokiából? Majdnem ugyanazt művelik csak máskor, más telókkal, kicsit másképp... De a sok drága vacak meg felemás készülék az stimmel.
-
petipetya
nagyúr
Ezentúl a Samsung kapja az adóm 1%-át.
"nincs rá lezsóidő"
-
karburátor
tag
válasz FragMaster #5 üzenetére
Azonnali szóbeli pénzjutalom!!!!! Jóbeszédér!!!
-
Oppenheimer
nagyúr
Várható volt, hogy idénre megtörik a lendület. Jelenlegi portfóliójuk ismeretében azt se mondanám, hogy mostmár stagnálás következik... Annál a förmedvény SGS5-nél minden konkurense jobb.
(#5) FragMaster: Ezt hányszor lehetett olvasni HTC fanoktól, mikor elkezdődött a HTC hanyatlása. Persze a Samsung esetében más a helyzet, de várhatóan az okostelefonpiac profitjának egyre nagyobb hányada kerül majd az Apple zsebébe.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
FragMaster
addikt
válasz gyurkikrisz #4 üzenetére
Azért a csökkenő nyereség még nem veszteség
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
gyurkikrisz
őstag
R.I.P Samsung
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Tikakukac
titán
De most mit akarnak? Már így is mindenki lassan 6 colos 150k-s tepsifonokkal szaladgál ami finoman leveri a kisebb notikat is, a végtelenségig nem lehet nyereséget növelni.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ezen nem is kell csodálkozni...
-
Mr President
senior tag
Nem meglepő. Magas árazás és kifogásolható termékek.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest