Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Köszönöm a válaszokat. Egyébként azt én is néztem, hogy túlságosan is rajzoltnak tűnik és ez nem jön be... De nagyon szeretném, ha jó lenne és nagyon szeretném megvenni... de csak ha tényleg jó.
-
wednesday
őstag
A vegyes értékelés nem a játék minőségének szól.
A kínai játékosok 70%-a negatív értékelést nyomott rá. Ennek valami promóciós okai voltak Kínában. HA rákeresel a WH III Steam értékelés-re, sok cikk kidobja ennek az okát. Ez minket kb nem érint.
Én nagyon jónak tartom a játékot, első nap megvettem. Jöhetnének hozzá kicsit gyorsabban a tartalmak.
-
Dingle
tag
A TWWH2 Mortal Empires-szel sokat játszottam, főleg SFO moddal, de a harmadik játékba eddig kb 20 órát tettem bele. Rajzfilmszerű a grafika, az AI mindenáron téged akar megtámadni, akkor is ha közvetlen mellette van ellensége, a Chaos Rift-ből a játék közepén doomstack-ek jönnek, hogy megkeserítsék az életet. Minden tekintetben rosszabb mint a 2. rész
Addig nem is fogok vele játszani már amíg ki nem jön a kombinált térkép. -
gabor7th
addikt
Vegyes értékelést kapott a játékosoktól. Aki játszik vele... Milyennek tartjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest