Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az enyemben nem lesz kulon VGA, mert a Haswell prociban a HD4200 eleg... vagy ha nem, valami passziv kartya... szoval nagy hely es hutes sem nagyon kell, hogy kiemelkedo legyen.
Egyebkent... az A51A-ban a tap nem felfele all es elorol van ventinek hely, hogy befujjon levegot. Ez mas kialakitas mint az A55, ahogy nezem. Na, de majd meglatjukMinden esetre respect, hogy jelezted, hogy hasonlo hazzal volt gondod.
-
Fr3eWar
őstag
Én próbáltam kb 2 éve egy PC-A55-öt külsőre és anyagminőségre űber volt, nagyon tetszett, de abban a házban értelmes VGA-val elférni és nem fűteni mint az állat nem lehet.
Iszonyat tré a hűtése ezeknek az elsőtápos csodáknak, mondjuk az A55-ben a táp el is volt forgatva 90 fokkal. -
mrbig25
őstag
Külsőleg állítólag olyasmi anyaggal van bevonva, mint a Bitfenix Prodigy/Phenom, szóval ilyen finom, selymes tapintása van.
0,8mm vastag acéllemezből készül. Ekkora méretben ennek stabilnak kellene lennie.
Írtad, hogy Bitfenix házat már szereltél, azok ha jól tudom 0,9-1mm vastag lemezből vannak.Ettől konkrétabbat sajnos nem tudok.
Viszont volt már LL házam és jelenleg is egy alumínium Cubitek házat használok, szóval tudom hogy igazából ez a királyság minőség terén
Úgyhogy ha tetszik az LL és hajlandó vagy annyit áldozni a házra, akkor maradj is annál. Így biztos nem fogsz csalódni. -
mrbig25
őstag
Jó-jó ez a LL ház...csak éppen nem mATX
Ettől függetlenül sok sikert hozzá.
Aerocool DS nemgyerebe'?
-
up
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest