- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomed
csendes tag
Az akksira igazán nem lehet panasz! Lazán kibírja öt napi töltés nélkül, pedig telefonálok vele rendesen, mert flotta kedvezménnyel egy rakás ügyféllel-kartással-családtaggal ingyenes.
Ezt a telefont melósoknak tervezték, vagy olyanoknak mint én, akik egy sáros hegyitúrán egy szál poncsóval a fejük felett szeretnek aludni...ébredjen már fel mindenki, feltöltőkártyával 20.000 ungarische forint az ára csak és mégis IP57-es szabvánnyal rendelkezik.
Ne várjon tőle csodát senki, mégis nagyszerű kis telefon ez. -
Doomed
csendes tag
válasz
Moris721 #144 üzenetére
Az enyémben is ilyen "alufóliás" a beszédhang. Ha másnak is ilyen sz@r, akkor nem viszem vissza gariba.
De! Túl vagyok két túrán, az egyik szabadtéri-kintalvós hegyitúrán volt eső, szél, minden és egyáltalán nem idegesített ha csúszós, párás helyen kellett elővennem, vagy leöblítenem.
Én emiatt vettem, nekem tökéletesen funkcionál ilyen körülmények között is. -
Doomed
csendes tag
Nah, én is beszereztem egy samut. Fogásra nem rossz, az anyagot nem sajnálták belőle, de a P990-esemhez képest egész karcsú
Egyedül a felhasználói kézikönyvben írtak verték ki a biztosítékot:
"A telefon ellenőrzött környezetben történő tesztelése során kimutatták hogy bizonyos körülmények között por és vízálló - blablabla, itt hosszú szöveg jön a szabványokról, majd ez következik: A besorolás ellenére telefonja semmilyen helyzetben nem tekinthető vízállónak."
"...Ne merítse a telefont szándékosan vízbe, kerülje a telefon érintkezését vízzel és ne tegye ki nedvesség hatásának."
Idézet: Felhasználói kézikönyv, 6. oldal.Na bassz...pedig pont erre vettem...
-
Doomed
csendes tag
Egy kérdés: ebben ugye nincs iránytű, mint a 2700-ban ugye?
-
Doomed
csendes tag
Ez egy nagyon jó teszt lett!!! Sokat gondolkodtam hogy vegyek-e egy ilyen mobilt, de a teszt meggyőzött. Rendszeresen teljesítménytúrázok és szokásom szimpla menedékkel táborozgatni. Eddig vagy nem vittem telót, vagy piszkosul vigyázva a hátizsákom/mellényem mélyén volt pihentetve. Most rendeltem egy t-mobilost, alig várom a köv. túrát!
Az biztos hogy ezentúl lesz@rom hogy mennyire izzadom át, vagy áztatom el a mobilomat.Szerintem pont nekem gyártották ezt a telót....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest