- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
milkabrams #51 üzenetére
Tavaly novemberben már szerintem 100k volt kb egy OP5, Sd835-tel és 6GB memóriával. A BT cucc meg ugye egyszer megveszi az ember, nem kell minden telefonnal. Miért hagynád otthon, ha a fülest nem hagyod? Nekem rá van dugva, egyben beteszem egy tokba, amikor nem használom, pont ugyanezt tenném egy vezetékes fülessel is.
-
törölt tag
válasz
milkabrams #49 üzenetére
Nem kimondottan. Earsonic ES100 az kb 100$, mondjuk egy RHA T10 mellé akciósan 30-40 ezer forint. Ez kb 60-70 ezer, és akkor bármilyen telefonról hallgathatod igazából, mondjuk valami oreos kellene, amin van LDAC már, de lehet középkategóriás is. Ez olyan drága? Mert a V20 oké, hogy most olcsó, de 250 ezer körül indított, azért ne feledjük. És ha le akarod majd cserélni, akkor az utódja is hasonló áron indul majd.
-
törölt tag
válasz
milkabrams #47 üzenetére
Én amúgy fülesről beszélek végig
Csak hogy ne keveredjünk el nagyon.
-
törölt tag
válasz
milkabrams #43 üzenetére
Mondjuk szerintem van már olyan BT modul is, ami jobb hangot ad. És akkor bármilyen telefont használhat az ember, annyi a kritérium, hogy tudjon aptX-HD-t vagy LDAC-ot. De ugye mindenki úgy oldja meg, ahogy szeretné, ez csak egy opció. Nincs még sajnos túl sok olyan BT modul, aminek tényleg jó hangja van, de már legalább létezik ilyen.
Blizzardking: Ha gondolod, valamikor össze tudunk esetleg futni, meghallgatod ezeket a modulokat, hogy mit tudnak, és eldöntheted, hogy mennyire megoldás ez neked (a jövőben).
-
Blizzardking
őstag
válasz
milkabrams #40 üzenetére
Hírből ismerem a V szériát, de még sosem hallottam. Ilyen mászkálós felhasználásra nem feltétlenül akarnám kimaxolni a hangminőséget, inkább egy értelmes kompromisszumot keresek. A jelenlegi Meizu BT fülesem jó is lenne, ha nem hallottam volna a vezetékes Soundmagic E50-et mellette. Emiatt akármilyen megoldásból egy legalább E50 szintű dologgal akarok hasítani a jövőben. LG-m még nem volt, szimpatikus a V széria, de sok rosszat hallottam a gyengusz üzemidőről meg a sok bugról. Jelenleg egy Oneplus 5-tel tolom, és ez minden szempontból ideális számomra. Ami nm volt benne gyárilag azt azóta már beleraktam, és a hangja (tudom hogy nem V szint) utcán mászkálni, meló közben lazítani stb nekem megfelelő. Minden másban meg mintha nekem találták volna ki.
-
törölt tag
válasz
milkabrams #38 üzenetére
De, próbáltam, volt is pár hónapig G6 quad-DAC, ami elvileg ugyanaz mint a V20 (csak szoftverben van kevesebb opció, de a hardver megegyező). Jobban szól az átlag telefonnál általában, de bizonyos fülesekkel annyira rossz volt, hogy inkább rá sem dugtam, mert fájt hallgatni. Szinergia ugye. Összességében már amellett is jobban szerettem ugyanazokat a füleseket XB10-re dugni, az ES100 pedig még jobb is valamivel. Próbáltam Axon 7-et is, az se rossz, de kicsit nekem olyan fémes, élesebb hangja volt a közepek tetején és a magasakban (gondolom, hogy részletesség élményét keltse). Meizu Pro6 is egy elég jó telefon, talán még annak a hangja volt a leginkább kellemesnek mondható, de többet nem tud igazán ezeknél a felsorolt BT cuccoknál, viszont számomra szoftveresen nem igazán jó.
Tudom amúgy, van az LG V cuccoknak egy fanatikus tábora itthon, akik minden áron védik és többük szerint még a fél milliós céleszközöket is veri a hangjuk. Ezzel nem tudok mit kezdeni, és őszintén már nem is akarok. Ha szeretitek, akkor szeressétek. Engem nem győzött meg annyira a hangjuk, hogy bevállaljam érte az LG pocsék szoftveres támogatását, limitációit és az esetleges bugokat (ez utóbbiról nagyon nem tudok nyilatkozni, G6 alatt volt azért bőven).
-
Blizzardking
őstag
válasz
milkabrams #38 üzenetére
Szerintem ő már mindent hallott... De meglátjuk
-
válasz
milkabrams #28 üzenetére
Igen, az LG V30-on gondolkodtam, de most már megvárom a V40-et, mert a V30 szelfikamerája eléggé pocsék.
(#30) Hank18 Lehet egyszer én is eljutok oda hogy veszek egy olyat, de egyelőre nincs kedvem naponta ezt is töltögetni.
-
válasz
milkabrams #25 üzenetére
Így van!
Ezért én is már kétségbeesésemben lehet Samsungot(S8-at) fogok majd venni, pedig azt nem akartam.
Pedig tényleg mennyivel jobb most az, hogy lehagyták a portot s innentől kezdve szerencsétlenkedni kell az átalakítóval? Ettől kezdve lehet tákolgatni meg átalakítókat keresgetni, amit ha megrendeltél, aztán vagy működni fog rendesen vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mini-ITX
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest