- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még egy kis infó
-
Mr.Silkó
veterán
Jól hangzik, főleg az tetszik a specifikációkon kívül, hogy a nagyobb tárhelyű és több RAM-os verzió is ugyanakkora kijelzőt kap, nem lesz az erősebbik verzió 6 inches, pedig azt szeretik erőltetni a gyártók.
-
fornettisuti
veterán
-
atikó
őstag
nekem a mate 7 idézi, hisz a ujlenyomat olvasó is tőlük származik!
-
törölt tag
Úgy néz ki, ez lesz a végleges specifikáció:
"Honor 7 include Huawei’s own 64-bit Kirin 935 chipset with octa-core CPU, 4GB of RAM, and 16 or 64GB of expandable memory. A 5.2” 1080p display, 20MP main camera, 8MP front-facing snapper, and 3,100mAh battery are also on board."
-
monti0222w
addikt
válasz
fornettisuti #37 üzenetére
pontosan.
-
rootkiller
őstag
Ez egy jó telefonnak ígérkezik, de inkább megvárom a Nexust
Artengo TR 990 Pro
-
jacis
nagyúr
Teljesen olyan mint a Mate 7-es.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
fornettisuti
veterán
válasz
monti0222w #32 üzenetére
a xiaomi egy fokkal egyszerubb
[link][ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
Ashiyo
csendes tag
How to pronounce Huawei - https://www.youtube.com/watch?v=KGAqvpYLiGw
váááhhvéééj..micsooda? -
fornettisuti
veterán
válasz
monti0222w #18 üzenetére
koszi az infot, nem tudtam.
p6/p6s/p7/p8-bol indultam ki, mint csucsmodellekiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
ctvagyok
őstag
válasz
monti0222w #29 üzenetére
Az igaz, hogy én sem tudom kimondani, hogy hüvely.
-
monti0222w
addikt
Nem, szerintem meg érthető, mivel valahogy ilyképpen magyarázták az egészet, a Honort azért hozták létre mivel európai, illetve más földrészeken élők is könnyebben ki tudják mondani ezt a nevet, míg a Huawei-el szenvednek. Akkor volt eleinte a terítési szisztéma, miszerint csak web shopokban árulják, mondjuk ez azóta megdőlt, mivel már szolgáltatónál is lehet kapni, hasonlóan szerették volna mint a Xiaomi csinálja. Ugye nekik bejött akkor nekik miért ne, pláne így mivel ár-érték arányában nagyot szólt a H6.
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
válasz
monti0222w #26 üzenetére
Ja, ezt már akkor sem értettem. Rá lehet fogni, hogy akkor még nem volt kész a jobb kirin SOC. És azt is, hogy nagyot akartak durrantani a honor 6 al. Ami sikerült is nekik. De idén semmi nem indokolná már ezt. A legtöbb profit a cúcskészülékeken van. A Huawei is profitorintált cég. Ezért nem értem, miért nyomják a honort alacsonyabb áron, jobb belsővel, olcsóbban. Egyszerűen így kevesebb hasznot tudnak behajtani. Persze ha csak év végén lesz elérhető az más, akkor meg lenne a p8-nak a fél év legalább.
Én nem panaszkodom, mert biztos jó kis ár-érték telefont kapunk. Ez jó a usernek. Csak nem értem a stratégiájukat. Biztos kínai gondolkodás.
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
monti0222w #24 üzenetére
Tudom.
-
monti0222w
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #23 üzenetére
Ugyanaz a cég, Huawei-nek a Honor ugymond a leány vállalata.
-
.Szaki.
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #4 üzenetére
Akkor pedig majd jön egy másik márka, aki erre fog szorulni és attól fogok venni utódot.
ctvagyok
Ha a Honor6 és a P7 is megfértek egymás mellett, akkor gondolom a Honor7 és P8 is megfognak, bár tény, hogy előbbinél volt 1GB RAM különbség ha jól tudom.
-
törölt tag
válasz
monti0222w #18 üzenetére
+ sajo13
940-ben T860 lesz, 950-ben T880.
-
sajo13
senior tag
válasz
#65577472 #17 üzenetére
Na de ha a Kirin mellé valami ősrégi (ámde olcsó) Mali GPU-t pakolnak, akkor van baj, az már nem túl acélos.
@monti0222w: úgy látom te már több infót is tudsz.
@skyline_r33: túl sokat találgatunk, majd holnap kiderül mi lesz, mindenesetre az árat alacsonyan kell tartaniuk.
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Kíváncsi vagyok a nagyobb mennyire fog majd konkurenciát állítani a p8-nak. Már ha tényleg 5,2"-es kijelzővel és fém házzal jön., Nagyon, pláne ha a Kirin 940-el jön tényleg, mert idáig úgy volt, hogy 935-el fog érkezni! Meg persze Mali 880 verzióval, remélem jól írtam, mert csak az emlékezetből merítettem az infót.
skyline_r33. A 801-nél jócskán erősebbnek kell lennie!
fornettisuti. 940-től már nem, a Mali 880 elég jó már!
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
méretben is jöhetne több variáció... 5" alatt tényleg csak a Z3 compact lesz már csak?
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
ctvagyok
őstag
válasz
#65577472 #13 üzenetére
Akkor a kirin 940 mindenben veri az s801-et? Tudom nem csak a nyers erő számít, de azért valahol mégis.
(#16) fornettisuti
Ezért mondom, a 930 is éppen hogy kihajtja a 1080p-t ha játékról van szó. Főleg a loli optimalizálatlanságáról is olvasni ott. Nem szoktam játszani sokat az is igaz. De ha egy soc a snapi 615 szintjén tanyázik grafikus chipben az nem felső kategória.[ Szerkesztve ]
-
Nos, ha tényleg ide haza is 100k körüli áron fog nyitni, akkor ez egy elég verhetetlen ajánlat lesz. Egyre szimpatikusabb nekem ez a gyártó, bár még nem volt szerencsém egyetlen készülékükhöz sem, de ki tudja , mit hoz a jövő...
3njoy the Lif3
-
ctvagyok
őstag
Hát ez jó lesz. Kíváncsi vagyok a nagyobb mennyire fog majd konkurenciát állítani a p8-nak. Már ha tényleg 5,2"-es kijelzővel és fém házzal jön. Na de tényleg várom már mi lesz ebből.
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #3 üzenetére
Minden nap szédítik valamivel az embert
A 4/128 is új infó, kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből az egészből.
(#4) attilasd Huawei jóval több telefont értékesít, mint a Sony, LG-vel pedig nagyjából pariban van.
[ Szerkesztve ]
-
tonerz
aktív tag
Fókuszban van nálam ez a telefon, kíváncsi vagyok a holnapi bemutatóra és a pontos specifikációra.
-
Karesz_001
csendes tag
Nekem kérdés lenne az is, hogy nálunk (EU) mikor lesz megvásárolható a készülék, mobilshopos verzióban legalább bolti garaival... Remélem holnap elmondják ezt is
-
Simi87
senior tag
Mekkora kavarodás lesz itt tartozék fronton, már most sajnálom a nagykereket, és a boltos kollégákat, akik árulni szeretnének hozzá cuccokat.
-
törölt tag
Most akkor hogy lesz? Olcsóbbikban 935, másikban 940? Vagy mindkettőben 935, esetleg 940?
-
.Szaki.
addikt
Tetszik az ötlet, kíváncsivá tett. Örömteli, hogy van olyan márka, ahol kicsivel 100.000 Ft körüli áron nem ehy Snapi410-es kategóriájú és 1 GB RAM-os gyöszt adnak, hanem egy tisztességes készüléket. Jó a politikája a márkának. (Huawei/Honor)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre valószínűbb, hogy a holnap bemutatásra kerülő Honor 7 többféle külsővel és beltartalommal is megjelenik.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Tudományos Pandémia Klub
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest