- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzav13
csendes tag
-
vazzav13
csendes tag
Elnézést srácok, hogy beszállok a sztoriline ba. Nem vagyok egyik Fan sem. Jelenleg nem tudom eldönteni pl várjak a 3080ti ra vagy vegyek 6800xt-t. (Nyilván ha egyáltalán lehetne rendes áron) Én és szerintem sok más ember vagy épp mindenki, úgy szeret játszani, hogy szép egyenletes akadásmentes az amit látsz. Ugye ez 60hz felett a legtisztább 144hz és a felett de attól szerintem már nem kell több, hisz alig látod. De 60 és 144 között még érzékel a szemed. Emiatt gondolom én azt, hogy a döntés egy VGA beszerzésekor ne a DLSS legyen, vagy RT, mert ezek csak + dolgok amik ki tudja mennyire lesznek elterjedt klisék. Ha arra gondolsz, hogy húzod az egeret és mozog a kép te nem fogod kilátni, hogy hú de szép az árnyék meg mennyire átszűrődik a napfény a leveleken. Ezt megnézed és kifogod kapcsolni mert idegesít, hogy nem olyan szép egyenletes a kép mozgása mert leesik 40fps alá. Még csiszolni kell a Technológián. Én azt hittem amikor kiadták az NV kártyákat, hogy jólvan akkor szerintem most bukta lesz az AMD részről hisz az 5700xt-vel is alig tudtak meg csípni egy 2080-t bizonyos esetekben, és mondom bedobtak egy ilyet, hogy 3080 a 2080TI dupláját viszi, na mondom akkor megvan a nyerő. De! Sokkot kaptam, hogy az AMD mit mutatott közelébe se gondoltam volna, hogy nyers erőben elveri a csúcsvasat sok NV támogatott játékban is. Én úgy gondlom most vannak egálba, és ezért gondolom azt, hogy H.U. is a nyers erőre ment rá mintsem a + személyreszabott extrák bemutatására. Szerintem, javítsatok ki ha nincs igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Windows 11
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest