- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Jogos, egy kicsit összemostam fejben a kettőt a nagy felháborodásra
Szóval az NVidia végeredményben jól csinálja, mert fejleszti a grafikai lehetőségeket, mindezt opcionálisan (kikapcsolható RT).
A fejlesztőkre viszont sajnos még igaz (lesz, főleg a jövőben), hogy beleteszik a játékukba a bekapcsolható RTX-et, a játékélményre meg nem fektetnek túl nagy hangsúlyt. Az optimalizáltságról már nem is beszélve. Először a teljesítményproblémákat kellene kigyomlálni, aztán jöhet a csicsa -
wattafaka
senior tag
+1
A játékok is kezdenek elkurvulni, mint a Hollywoodi filmek. Minden csili-vili, tartalom meg 0.Mondjuk "érthető", mert a fotorealisztikus élményhez "csak" egy kis fizikát kell érteni, meg izom hardvereket készíteni, a sztorihoz meg játékélményhez pedig kellene egy kis ész/kreativitás, meg időt beleölni, nem pedig az agyonscriptelt játékokat okádni évente :/
Egy tökéletes világban működhetne persze a kettő együtt, de akkor idióták sem lennének.
-
wattafaka
senior tag
válasz
Callisto #182 üzenetére
+1
A Titanfall 2 volt az első és utolsó játék, amiben kipróbáltam. Soha többet. Gondoltam míg a játékot végigviszem párszor leesik 60 alá az fps, és fel sem fog tűnni. De ehelyett mocskos homályos volt a kép folyamatosan! Eltelt 1 óra, mire rájöttem, hogy emiatt. Kikapcsoltam és a 8 órás játékidő alatt egyetlen egyszer ment az fps 60 alá, szóval totál indokolatlan volt a folyamatos butítás (igen be volt állítva a 60fps targetnek).
Ettől függetlenül nyilván a DLSS máshogy működik, de akkor inkább vegyen az ember erősebb hardvert, vagy kapcsolja ki az RT-t. Az én szemem meg sajnos nagyon észreveszi az ilyeneket :/ -
wattafaka
senior tag
válasz
laposonly11 #155 üzenetére
Dehogy komoly
A humorérzéket még szerencsére nem tudják korlátozni. -
wattafaka
senior tag
válasz
laposonly11 #148 üzenetére
Photoshop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest