Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Solt-

veterán

válasz antikomcsi #51 üzenetére

Nem érzem, hogy személyeskedtem volna, de, ha te annak vetted, akkor elnézést.

Jól látod, majd, de ez szerintem várható volt... gyökeres változásról van szó, és mint ilyen nem úgy néz ki a történet, hogy a bejelentés után pár hónappal ömlenek a játékok rá... főleg nem úgy, hogy a piac kisebbik szereplőjéről van szó, ezért szerintem irreális az az elvárás, hogy majd ömlenek rá a játékok ennyi idő alatt.
    Mondjuk a cirka másfél év alatt így sem néz ki rosszul az a Mantle lista, ráadásul a lényeg még csak most jön...

Én nem úgy látom, hogy a Mantle elhal... sőt, most kezdi csak igazán bontogatni a szárnyait, igaz nem ezen a néven, bár ez szerintem lényegtelen is. Szerintem nem az volt az AMD célja, (mivel ez eleve irreális lett volna) hogy a fejlesztők kukázzanak mindent, és átálljanak a Mantle-re, hanem, hogy a low-level API-k irányába mozduljon el a piac. A Mantle bőven elvégezte azt, amiért életre hívták...Gondoltad volna másfél évvel ezelőtt a jelenlegi változásokat?

A türelmetlenséget megértem, én is szívesen élvezném már ezeknek az áldásos hatását... :)

(#59) do3om: Nem, nem temetik, csak vázolják a lépéskényszert... más kérdés, hogy te ebbe mit akarsz belelátni.

• -Solt-

veterán

válasz 7time #43 üzenetére

Ahhoz kicsi, hogy pénzért adja...

A lényeg az AMD szempontjából, hogy ledőlt a korlát. Mostantól nincs beszorítva az MS alá, és mostantól az NV sem igazodhat az aktuális DX szintjéhez, hanem kénytelen lesz érdemben fejleszteni is.

Beindulhat a verseny úgy, hogy az új igényekhez fejlettebb mind a hardverük, mind a szoftverük, ráadásul maguk mellé állítottak egy csomó fejlesztőt. Abból a szorult helyzetből amiben voltak, szerintem remekül kivágták magukat... meglátjuk ez miképpen csapódik le a következő 2-3 évben.

• -Solt-

veterán

válasz antikomcsi #37 üzenetére

Az alapján amit ott összehordott, semennyire... és ahogy látom, sajnos te sem jobban.

Az elmúlt pár napban rengeteg cikk megjelent a témában, (nem csak Abu tollából) és aki ezek után ilyeneket leír, az egyértelműen nincs képben.

A fő probléma (sok egyéb mellett) az, hogy a cikk "másnapján" várjátok a csodát, ami persze nem történik meg, és aztán megy a duzzogás, meg a fikázás. Közben pedig észre sem veszitek, hogy mi zajlik az orrotok előtt... aki a Vulcan cikk (nem csak az itteni) után kijelenti, hogy a Mantle halott, azzal nem nagyon van értelme bármiről is vitatkozni a témában... mint ahogy azzal sem, aki a BF4-re hivatkozik, meg a konzol portokat hiányolja...

Részemről kifejezetten vágyok az ellenérvekre, csak ehelyett folyamatos személyeskedő Abu gyalázást látni. Szeretném már egyszer azt látni, hogy a folyamatos köpködés helyett letegyen valaki mondjuk egy logout cikket az asztalra a témában, ahol olyan alapossággal indokolja az ellenérveit ahogy Abu szokta, és mindezt úgy, hogy közben nem személyeskedik.

Abban a pillanatban amikor lesznek ilyen cikkek, hozzászólások, nem lesz fanboynak, vagy trollnak kikiáltva az, aki mást mond... viszont amíg a lentebb is látható bebüfögések vannak Abu cikkeivel szemben, addig szerintem ...

• -Solt-

veterán

válasz do3om #26 üzenetére

Szánalmas már megint hogy ezzel a szaros vulkánnal jön itt az oldal minden második cikkben. A mentte hol van, hol lesz?

Ezzel az egy mondattal tökéletesen elárultad, hogy mennyire képben vagy! :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés