- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Menthirist #153 üzenetére
Nem is abban kételkedtem, hogy a Vulkan-nal jóval nagyobb piac fedhető le, csak jelezni, akartam, hogy ez a dx12 csak win10-en van, azért nem éppen helytálló kijelentés volt.
Nekem amúgy tök minden mivel fogják a fejlesztők megoldani, a lényeg, hogy jó lenne végre egy szál APU-val is játszható sebességeket elérni. -
martonx
veterán
válasz
Menthirist #145 üzenetére
"dx12 pedig csak win 10-re."
Tegyük hozzá, hogy ez a csak win10 jelenti a komplett XBox One, win10 PC, win10 tablet, win10 mobil ökoszisztémát is. Ami azért szintén nem kicsi.
De nyilván a win10 tablet és win10 mobil az adott piaci szegmensekben elhanyagolható mennyiség. -
KAMELOT
titán
válasz
Menthirist #141 üzenetére
Az csak olyan baromság hír volt, hogy pc játék piac haldokol. Szépen mindenki veszi a gameket és a jobbnál jobb gépeket. Tablet meg ezek a xarok nem érnek semmit. Xbox meg ovisoknak van! Irányítás nulla!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Menthirist #137 üzenetére
Nem úgy általában véve minden alapján.De ezt sosem tudjuk meg mert a pc-s kiadók adó csalok és nem mernek eladási adatokat közölni. Ellenben a konzolossal ahol dbszámra megmondják .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest