- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988
üzenetére
Érdekes hogy egy nemek közti egyenlőségről szóló vitában, életed minden nehézségéért a másik nemet vonod felelősségre...
Mutass ra kerlek, hol irom, hogy csak a ferfiakat vonom felelossegre, nem hinnem , hogy fogsz ilyet talalni. Azt irtam a ferfiak miatt IS van az a helyzet, hogy nokent nehezebb ebben a szakmaban ervenyesulni. Az IS szo ertelmet gondolom nem kell bemutatni.
Az, hogy vegulis megis hagytak kibontakozni, ferdiaknak koszonhetem . Egyeduli nokent voltam a "csapatban" , raadasul gyakornokkent.
Itt a forumon is sokan segitettek elindulni (tobbek kozt hatalmas koszonet VladimirRnak (rt06)) .
Igy a rolam feltetelezett allitasod nem allja meg a helyet .
Nekem azokkal van problemam, akik nem hagytak kibontakozni, mert azt az elvet vallottak, no ehhez nem erthet, minek csinalja, fakanal mellett a helye. Voltak ezek kzot ferfiak es nok is, de szakmabol adodoan tobben voltak ferfiak . Talan emiatt erezheted ugy, hogy mindezekert a ferfiakat okolom, holott ilyenrol szo sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest