Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Ez mindjárt hihetőbb, mint az hogy az EA azért csúsztat valamit mert az "még nincs kész" ...

-
Wlac
Ármester
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez éppen tényleg mehetett volna update-nek, de amúgy nyilván ők is arról tudnak hírezni, amiről van infó a nagyvilágban.
Amúgy nem szimpatikus ez a megoldás, de mivel két hétről van szó, ezért megértem, és nem is ítélem el. A daa-raa által felvázolt lehetőségtől azonban félek, hogy valóra válik, ha más nem, PC fronton elég valószínű. Ugyan a Titanfall pont hidegen hagy, de ha már most elkezdik a trehány optimalizálást, és a játék így is sikeres lesz PC-n, akkor félek, hogy ezzel rossz példát mutatnak a többi csapatnak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
mentoloshypo
üzenetére
Nem érzek elfogultságot a cikkekből csak tényleg rengeteg van belőlük. Mintha ki kellett volna választani, hogy a fejlesztés alatt álló játékok közül válasszanak egyet, aminek végigkövetik az életútját. Miért éppen a Titanfall lett?
Ettől függetlenül: én PC-re venném majd meg, mondjuk ehhez Windowst kell újítanom, de annyi baj legyen, nemes a cél (vagy nem
) -
Ellia
addikt
A 3,5 millió előrendelő nagyon szép szám, de arra is kíváncsi lennék, hogy a kövi beta után hányan fogják visszamondani. Kicsit szkeptikus vagyok a játékkal

-
ldave
félisten
válasz
mentoloshypo
üzenetére
Na most pont Vistaboy-t említeni, mint Titanfall iránt elfogult embert...
-
.LnB
titán
Én elhiszem, hogy akkora siker lesz. Mert az a játék amit én ránézésre haszontalan szemétnek titulálok, az általában világsiker lesz. Én meg csak állok értetlenül és pislogok így -
és arra gondolok, hogy én vagyok hülye? Vagy a világ körülöttem?
És a számok mindig azt mutatják, hogy én 
-
Gebriel
veterán
Azok a fránya számok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Másképpen értelmezve az eredeti bejelentést: ahol van elegendő elpazarolható erőforrás (PC, XBO), ott nem optimalizálnak. X360-nál meg kénytelenek.
-
kovsol
titán
Szerintem ezek nagyon optimista elvárások. Remélem tényleg jó játék lesz, de egyre kevésbé hisznek benne az emberek ahogy olvasom a neten.
-
.LnB
titán
Titanfall fansite lettetek?
-
cannibal
senior tag
A hatalmas magabiztosságból már történt egyszer-kétszer pofára esés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

És a számok mindig azt mutatják, hogy én