Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Messzire visz a téma, főleg engem, én most data scientist-nek tanulok, mert szeretnék AI-al foglalkozni, főleg a Computer Sense érdekel
Félelmetes hol tart már most, én a Google Photosomon szoktam ledobbenni. A gyerekeimről külön-kulon összerakott egy kis videót, a meglévő képekből, videókból. Namost 1: a két gyerekről külön csinálta
2: időrendi sorrendben volt
3: baba koruktól adott dátumig.
4: a leglehetetlenebb kepeken is megtalálta (pl autó karosszérián tukrozodve), gyenge minőségű zajos éjszakai fotókon is
5: nem tévedett. sőt asszonyt meg kellett kérdezni, hogy ez az a gyerek-e mert nekem volt tiszta.
Az FBI-nak külön csoportja elemzi Putin járását, a videók alapján. Olyan jeleket keresnek, amit ember nem tud értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Félelmetes hol tart már most, én a Google Photosomon szoktam ledobbenni. A gyerekeimről külön-kulon összerakott egy kis videót, a meglévő képekből, videókból. Namost 1: a két gyerekről külön csinálta