Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaborbol
őstag
Nem keves az es nem is ertelmetlen csak szerintem turelmetlen vagy, talan tul sokat varsz magadtol, tul gyorsan.
Menni fog az, aki kitarto-celtudatos mindig celba er.
Ezek a palyazat-szavazat dolog, ha nincs is megbundazva, akkor ugyis az nyer akinek tobb ismerose van, ez mar csak igy megy.
A munka meg vagy megmarad vagy nem. Ha esetleg nem abbol, uj lehetoseg szulethet.
Most mar van kinti referenciad, konnyebb lesz melot talalni akar jobbat is.Kijottem ide, minden szuper, 8 honap mulva elkezdett doglodni a ceg, majd egyik penteki reggel minden elojel nelkul kirugtak 5 embert.
Mindenki beszart, mi lesz, ki lesz a kovetkezo, csak ne ot mert ... En meg szepen kinyitottam a hirdeteseket.
3 het mulva mashol meloztam; sokkal konnyebb melo, lazabb a kornyezet, a fonokok-munkatarsak eszmeletlen rendesek, es + 40% nagyobb fizets, tobb szabadsag.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Vírusirtó topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest