Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
A filmek így sem voltak túl rövidek; én szeretem az eredeti könyvet, de nem hiszem, hogy moziverzióban jobban meg lehetett volna oldani a Gyűrűk Urát (mondjuk Szarumán vége a Megyénél nekem is hiányzott, de kb. ez az egyetlen). Tévésorozatban igen, de ahhoz nem kapott volna Jackson ekkora költségvetést.
-
Ez igaz. Sajnos itt is a profit diktál, meg a kiadó/producer... és ugye el kellett férnie X percben egy egész filmnek. WH-t sem lehetne összezsúfolni egy részbe, vagy így lehet mint az Ultramarines (nagyon tetszik amúgy, lehetne sorozat is a Clone Wars helyett/mellett).
Csak hogy teljesen off legyek
: Mechwarrior, vagy Shadowrun? Shadowrun is (amennyire tudom) anno mondták, h lesz filmen is. -
Nem azt mondtam, hogy tökéletes, de a jó könyvekből 99%-ban gagyi szappanopera-akciófilm forgatókönyvek lesznek, amiből végül egy sablon akciófilm, ha jól csinálják...
Ehhez képest a Gyűrűk ura nagyszerűen sikerült, és ha legalább ilyen jól tudnák megoldani a WH-t is, akkor lenne öröm.
-
A Gyűrűk Urával az a baj, hogy - a regényhez képest - több dolgot megváltoztatott a rendező a filmben, melyet nem lett volna szabad. Kicsoda Peter Jackson Tolkienhez képest?
Ez kb olyan, mintha csinálnék egy filmet a nándorfehérvári csatáról, melyben Dugovics Titusznak nem sikerül lerántania a törököt magával.
-
Láttam

Nekem tetszett amúgy, igaz itt az akción volt a hangsúly. Én "rendes" filmre gondolok. Amióta Láttam a Gyűrűk urát, én hiszek benne, hogy az epikus írott művekből is lehet igényes, jó filmeket készíteni. Várok má' egy normális Dűne filmet is, de egy Warhammer (nem is egy, hanem 3-4 rész, 3 órásak
) über-állat lenne. -
Filmnek is alkalmas lenne, csak ne Bóvli Boll rendezze

-
Archer
őstag
Korrekt csapat a Relic, nem szoktak gány munkát kiadni a kezükből.
-
GoldenJ
tag
Jöhet egy jó kis war40k shooter. 2003-ban Megjelent egy war40k shooter de az nagyon gagyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: Mechwarrior, vagy Shadowrun? Shadowrun is (amennyire tudom) anno mondták, h lesz filmen is.

) über-állat lenne.