- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
Runner_fxr #8 üzenetére
Rádobtam, mert a 'nézőközönség' nem ért belőle majd sokat.
-
válasz
Runner_fxr #7 üzenetére
Ja bocs, látom már rajta is van a magyarosítás. Csak az előző videón még nem láttam!
-
Azt gondolom tudjátok, hogy van a játékhoz teljes magyarosítás is!
-
Én annyira nem vettem észre optimalizálatlanságot, nem gyenge a gépem de nem is különösebben erős és szaggatás nincs full hd felbontáson, minden maxon kivéve ssao, az mediumon van. A gondom inkább azzal van, hogy kikészít ez a játék!
Játszottam már pár horror játékkal, olyanokkal is aminek sokkal élethűbb grafikája volt de ez a legnyomasztóbb mind közül. Tiszta para ezzel játszani. Világítgatok azzal a kis lámpással a sötét zugokban majd a legváratlanabb pillanatban felüvölt az a csúnya szájú szörny és rohan utánam! Igazi elmebajos állatok készítették ezt az biztos!
De amúgy nagyon jó kis játék.
-
Thome
veterán
Most néztem a videót és a játék feliratait is eltakarja mind a videó, mind a logó...
-
Wow, mostmár PiP is van? Nemsemmi. Bár a jobb alsó felirat picit nagy lett a teljes videóhoz képest. Szerintem.
-
Thome
veterán
Újítottam a lehetőségeken.
-
Thome
veterán
Leccgó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest