- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
alkatraz3000 #109 üzenetére
Még linkeljek?
És tudod mi a slusszpoén? Ezt úgy érték el hogy hivatalosan csak Ázsiában értékesítenek.
Hogy a MA cikkből miért maradt ki? Fogalmam sincs, kérdezd a szerzőt.
Az a baj hogy nulla saját tapasztalattal állítasz olyan hajmeresztő dolgokat hogy ihaj.
No de manapság ez a MA, nem leptél meg.
-
blueMerle
veterán
válasz
alkatraz3000 #107 üzenetére
Szerintem itt fejezzük be, ne haragudj, nem akarok személyeskedni, pont ezért, én azt hiszem inkább ignorálom a postjaid.
A véleményed tiszteletben tartom, de az hogy mit gondolok róla...
Onnantól kezdve hogy elkezdesz általánosítva beszélni, ja így könnyű, ilyet a 6 éves unokaöcsém is tud: Szerintem az összes Sony ugyanúgy néz ki, szerintem az összes HTC iPhone másolat, szerintem a..... ezzel nem lehet vitatkozni, ezek nem érvek, tények, mert értelmetlen, széllel szemben pisálni? Minek?
Ami a Xiaomit illeti én csak ilyen csöpike, semmit nem érő hiteltelen forrást találtam, mint a The Guardian cikke: [link]
Na jóéjt.
-
blueMerle
veterán
válasz
alkatraz3000 #101 üzenetére
Kínai telefonok eseteben azt látom, hogy valamiből osszelegoznak egy tucat telefont, aztán kihányják magukból. Támogatás jóformán meghal azonnal, mögöttes tartalom semmi, es a szerviz kétséges.
Igen, a klónok és a noname dszunkafonok esetében ez valószinüleg így van. Ellenben a nagy brandek mint a Xiaomi (apropó, tudtad hogy ők a világ 3. legnagyobb mobilgyártója, hoppá mi?) Meizu, Jiayu, Oppo, iOcean,.. és társairól ez baromira nem mondható el, konkrétan velük szemben ez az állítás amit írtál tömény bullshit. A Xiaomi fejlesztő részlegén több ember melózik mint a Sonynál, hoppá megint mi? A szervizről gondolom kemény NULLA tapasztalattal rendelkezel, ezért ismét tömény, száradt bullshit amit arról is összehordtál. Megfelelő helyről véve tökéletes support és szerviz van, minden gond nélkül.
Mi lenne, ha az emberek úgy alkotnának valamiről véleményt, hogy arról előbb legalább informálódnának, olvasnának, ha már saját tapasztalat nincs?....
azt látom, hogy valamiből osszelegoznak egy tucat telefont Mi az hogy azt látod? Eszem-faszom megáll. Bent jártál a Xiaomi vagy a Meizu fejlesztő-gyártó részlegén? Vagy egy agymenés szüleménye ez a mondat? Inkább utóbbi, ugye?
Szerk.: A 103-as hozzászólásodon visítva felröhögtem, ennyi baromságot mond, honnan szedsz? Fórumokról ismert a Xiaomi? Kínán belül rostokol? ROTFL te mit szedsz?
A világ HARMADIK legnagyobb mobilgyártójáról beszélsz te humorherold
-
blueMerle
veterán
Akkor egy kicsit ON TOPIC leszek ha nem baj:
A THL-nél mennyire veszik komolyan a hivatalos frissítéseket? Nem a hibajavításokra gondolok, hanem elsősorban a főverzió-upgradekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged