- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
senior tag
Azt el is felejtettem. Nem gondolom, hogy ilyen szinten indultak volna az általam felsorolt vállalatok a régmúltban. Ha pl a xiaomi a legnagyobbak köze szeretne tartozni es nem csak Kínában rostokolni, akkor nekik is el kellene kezdeni milliókat borítani egy saját kezelofeluletbe, egy saját stílusba , saját megoldásokba , ami az ár rovására menne, de nem lennének Kínán kívül beperelve (jogosan) es nem csak a fórumozók között lenne ismert.
-
alkatraz3000
senior tag
Van mögöttük tartalom, es egyediseg. Itt most ne a Samsung telefon dizajnjara gondolj, hanem amit ők találtak ki. Vagy az Apple által bevezetett dolgok, különlegességek, pl touchID. A hivatalos support, amire lehet számítani, es itt most nem az androidon elérhető millió customROM-ra gondolok. A rendes szerviz háttér. Kínai telefonok eseteben azt látom, hogy valamiből osszelegoznak egy tucat telefont, aztán kihányják magukból. Támogatás jóformán meghal azonnal, mögöttes tartalom semmi, es a szerviz kétséges.
Említettem az adidas cipőt. Tisztában vagyok vele, hogy Kínában a lancast melletti szalagon készül, de az én lábamon egy deichmannban vásárolt noname cipő 2 hét Hordas után mar vedlik, es enged el a ragasztás . Az adidas/Nike cipomnel 2 év masszív használat után mondtam én, hogy ideje cserélni, mert a bele kikopott. Kívülről szinte hibátlan, sehol nem engedett el semmi es egy tisztítás után mar tuti lenne, csak hordani nem kényelmes mar. -
GSPLR
senior tag
Azt se tartanám utolsónak, ha véleményezhető (pontozható 1-10-ig, 3 különböző paraméterben) lenne az adott készülék a felhasználók által, mint pl GSMArenán, bár sokszor ez sem fedi a valóságot. Pro és kontra szintén fasza ötlet. A vásárlás -tudatos vásárlónál- úgyis a kézbevételnél dől el, nem a teszteken, de támpontnak nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest