- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
őstag
Azt el is felejtettem. Nem gondolom, hogy ilyen szinten indultak volna az általam felsorolt vállalatok a régmúltban. Ha pl a xiaomi a legnagyobbak köze szeretne tartozni es nem csak Kínában rostokolni, akkor nekik is el kellene kezdeni milliókat borítani egy saját kezelofeluletbe, egy saját stílusba , saját megoldásokba , ami az ár rovására menne, de nem lennének Kínán kívül beperelve (jogosan) es nem csak a fórumozók között lenne ismert.
-
alkatraz3000
őstag
Van mögöttük tartalom, es egyediseg. Itt most ne a Samsung telefon dizajnjara gondolj, hanem amit ők találtak ki. Vagy az Apple által bevezetett dolgok, különlegességek, pl touchID. A hivatalos support, amire lehet számítani, es itt most nem az androidon elérhető millió customROM-ra gondolok. A rendes szerviz háttér. Kínai telefonok eseteben azt látom, hogy valamiből osszelegoznak egy tucat telefont, aztán kihányják magukból. Támogatás jóformán meghal azonnal, mögöttes tartalom semmi, es a szerviz kétséges.
Említettem az adidas cipőt. Tisztában vagyok vele, hogy Kínában a lancast melletti szalagon készül, de az én lábamon egy deichmannban vásárolt noname cipő 2 hét Hordas után mar vedlik, es enged el a ragasztás . Az adidas/Nike cipomnel 2 év masszív használat után mondtam én, hogy ideje cserélni, mert a bele kikopott. Kívülről szinte hibátlan, sehol nem engedett el semmi es egy tisztítás után mar tuti lenne, csak hordani nem kényelmes mar. -
GSPLR
senior tag
Azt se tartanám utolsónak, ha véleményezhető (pontozható 1-10-ig, 3 különböző paraméterben) lenne az adott készülék a felhasználók által, mint pl GSMArenán, bár sokszor ez sem fedi a valóságot. Pro és kontra szintén fasza ötlet. A vásárlás -tudatos vásárlónál- úgyis a kézbevételnél dől el, nem a teszteken, de támpontnak nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- HDMI topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Marathon - Újabb zárt tesztelés indul a hónapban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest