Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Kevinmaster
üzenetére
Nem muszáj úgy harcolni. Nekem az első rész dinamikus össze fűzött mozdulatsorai hiányoznak Geralt oldaláról, az ellenségektől meg kb minden. Minek van akkora bazi nagy pajzs a kezükben, ha Geralt rendszeresen keresztülüt rajta, nem mellette, nem kicselezi, egyszerűen keresztülüt..
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Jó, akkor nem
! -
nemethati
senior tag
válasz
Kevinmaster
üzenetére
De tud és védekezik is. Nem muszáj rohangálnod ha nem akarsz.
Én pl. azon tűnődtem, hogy ez a zöldfülű vaják nehézségi szint vajon? Nem nagyon akarták még csak megütni sem Geraltot az ellenfelek, különösen a csatornában
-
aginor
veterán
AZ MI csak nekem tűnt hülyének? A harcrendszer hova lett belőle? A karakter mozgások sem valami jók.. Ez a pár videó elég nagy csalódás egyelőre.
-
wikings2
őstag
Huh szóval ez nem az az egérrel megfelelő időben kattolós cucc már ?
Bejövős mindenféle képen kitesszük a könyv mellé 
-
GoldenJ
tag
Mindenképpen musthave, csak nehogy egy félkész programot kapjunk.
-
-
julius666
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Erről beszélek.
-
-
julius666
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én sem voltam különösebben oda érte de még mindig jobb mint amit DAO-ban kaptál.
-
-
Ateszzero
őstag
Egyetértek. Nekem a dragon age-ben sem tetszett az általam generált karakter, hiába én kreáltam. Ha már kitaláltak ilyen hülyeséget, akkor csinálhatnák normálisan, pl oldjákmeg hogy a saját fejünket rátehessük a játék főszereplő testére, azt már élvezném, de nem ám valami béna kinézettel, rendesen szkennelje be egy webkamera vagy valami az arcomat, és tegye be 3d-ben.
-
julius666
addikt
Én pont fordítva. Szvsz annál jobban nem lehet egy jó sztorit hazavágni hogy egy jellegtelen custom generált karaktert helyezel a középpontjába. Ami élő, asztali szerepjátékos környezetben jól működik az számítógépes játékok esetén nem mindig a korlátok miatt.
Ízlések és pofonok, van aki főként a sztori miatt játszik egy RPG-vel, van aki a cRPG elemek miatt. Én az első kategóriába tartozom, ti valószínűleg a másodikba.
-
Jander
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nálam is főleg emiatt ment a levesbe már az első része is. Ha szerepjáték, vagy legalább is annak álcázott game akkor nálam fekete ponttal indul ha nincs saját karakter készítés.
-
Kövezzetek meg, de ilyen unszimpatikus főszereplője kevés játéknak van.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- VoLTE/VoWiFi
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- E-roller topik
- LEGO klub
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!

Bejövős mindenféle képen kitesszük a könyv mellé