- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Feltettem ma a 6-os bétát és persze semmilyen kiegészítő nem volt kompatibilis vele. Aztán a következőket csináltam:
Letöltöttem az XPI fájlokat, total commanderrel megnyitottam és az install.rdf fájlt szerkesztettem. Ebbe van bejegyezve, hogy melyik verziótól melyikig kompatibilis:
<!-- Firefox -->
<em:targetApplication>
<Description>
<em:id>{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}</em:id>
<em:minVersion>1.5</em:minVersion>
<em:maxVersion>4.*</em:maxVersion>
</Description>
</em:targetApplication>A maxVersion értékét átírtam 4.*-ra, bezártam a szerkesztőt, TC újracsomagolta a fájlt és így simán engedte telepíteni az összes kieget, amik természetesen működnek is.
Szerk: fontos, hogy a <!-- Firefox --> utáni maxVersiont írjátok át, vannak olyan kiegek, amik más böngészőkhöz is jók.
-
zka67
őstag
válasz
WonderCSabo #104 üzenetére
Persze, szívesen, elküldtem mailban, ha gondolod tedd fel valahová.
-
zka67
őstag
válasz
=Mentor= #102 üzenetére
beta5-ben nincs: 77-es hsz.
De mindenesetre jó hír, hogy lesz benne
-
zka67
őstag
válasz
WonderCSabo #99 üzenetére
-
zka67
őstag
válasz
WonderCSabo #99 üzenetére
Köszi a tippet, a Favicon Picker 3 ugyan nem kompatibilis a Fx 4-el, de találtam régebbit, ami igen: Favicon Picker 2 0.6.1.14
Most ilyen lett
-
zka67
őstag
válasz
WonderCSabo #96 üzenetére
Dehogy lőttem ki! Csak úgy van beállítva, hogy ha csak egy lap van, akkor ne látszódjon. Nálam többnyire csak egy lap szokott megnyitva lenni és így több hely van. Ezért is hiányolom az új lap gombot az eszköztárból. Általában csak ha keresek valamit akkor szoktam több lapot megnyitni...
-
zka67
őstag
válasz
WonderCSabo #88 üzenetére
-
zka67
őstag
válasz
WonderCSabo #78 üzenetére
Nem tudsz valami trükköt az "Új lap" ikon előcsalogatására? Most már tényleg csak ez hiányzik nekem nagyon. Nem szeretném azt, ha csak egy lap van megnyitva akkor is látszódjon a fül (akkor ott van mellette) és a Ctrl-T-t sem szeretem használni. Azaz már nagyon megszoktam, hogy ott
vanvolt egy gomb, amire rákattintok és van egy új lapom.A másik kérdésem: az about:config-ról van-e valami magyar nyelvű leírás, hogy mi mire való, milyen értékei lehetnek stb.?
-
zka67
őstag
válasz
WonderCSabo #76 üzenetére
-
zka67
őstag
Én csak két dolog miatt töröltem ezt a bétát:
az egyik, hogy kivették a testreszabásból az Új lap ikont, a másik meg az, hogy ha új lapot nyitok, akkor a tálcán is új ablakban jelenik meg az új lap. Ezért nem lehet lecsukni kicsibe a tálcán levő ikonra kattintva (win7).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dacia topic
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest