- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
đe$|re
senior tag
válasz zolikaDB #487 üzenetére
Hát...nem vmi jó az a két nap... Nekem ilyen problémám nincs, szerencsére. Sok zenével és telefonálással viszi a 3 napot...a 4. napra elég kevés marad benne
Az előző akksim (amiatt lett másik hogy az egész telefont kicserélték a nyáron, mert balfasz voltam...) , amivel sokat neteztem,zenét hallgattam, telefonáltam a 4 napot simán vitte. De ez a mostani...szarabb... -
kp78
addikt
válasz zolikaDB #487 üzenetére
K800-ban ugyanez az akksi van, és az simán megy 3-4 napot, ugyanilyen használat mellett , meg a kijelző fizikai mérete is nagyobb, amiből én azt gondolom, hogy nagyonbb kijlező többet eszik.
Szóval szerintem nem olyan jó a 2 (2,5) nap.
Amúgy a telefon nem rossz, ez igaz.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Dave™
nagyúr
válasz zolikaDB #467 üzenetére
Nincs ezen semmi furcsa, megszoktam, hogy szépen és tisztán szól minden, flat eq mellett, de hpm70-el szintén flat eq mellett gyakorlatilag nincsenek magasak. Nyilván ha nincs más, megteszi az is, csak ha már egyszer megvettem anno, akkor inkább azzal használom, ehhez meg még vehettem egy fastport -> jack átalakítót, mert a hpm70 alsó részével már közel két méteres volt a kábel, az meg sok. Headsettel amúgy sem telefonálok, ebből a szempontból nem ér hátrány. Szerintem nem kellenek denevérfülek, a különbség égbekiáltó, és akkor halkan jegyezzük meg, hogy a CX300 az in-ear Sennheiserek "legalja". A telefon hangminősége megfelelő fülessel remek, volt előtte iaudio és creative lejátszóm is, simán hozza azok szintjét. Mondjuk nekem az a furcsa, hogy Senn./AKG (van mindkét márkából fejhallgatóm is) fülesekkel nem hallod, hogy mennyire tompa a HPM70.
szerk: #468: azt tudom mondani ismételten, hogy megfelelő fülessel szuperül szól, ebben biztos lehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz zolikaDB #453 üzenetére
Igen, követtem a leírásod, bár ez akkor is furcsa, mert a friss szoftver - ami már jópár hónapos - is engedi a flash dolgokat.
Ráadásul a nem idős példányotok is ezt tette.
Szoftveres változtatás azóta nem volt, így mindenképp az összepakolt - mert még a ház sem T-s - telóval van bibi.
Én visszamennék a T-be, hogy ezt küldték pestről, te olyat kérsz, mint a többi!
Tessék kiharcolni, és kérni egy ugyanolyan mobilt, megnézni az hogy működik.
Ha nem akarnak foglalkozni veled, kérd az üzletvezetőt, főnököt, és a panaszkönyvet!mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz zolikaDB #451 üzenetére
Volt kolléganőmnek - azóta is a legjobb barátnőm - két hete frissítettem a T-Mobile-os W880i-jét.
A legfrissebb szofttal is maradt a flash támogatás, tehát nem ez lesz a gond.Ezért írtam már korábban, hogy valamit nagyon eltoltak, mert furcsa, amit csinál a teló.
A menü amugy t-s?
Tartalmazza a t-s képeket, animációkat, meg a w'n'w ikont?
Nehogy egy pannon szoftos - ámde hálózathüggetlen - modellt kaptatok vissza a szerviztől...mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz zolikaDB #443 üzenetére
Hát, akkor szépen összekutyulták a dolgot.
Tényleg jól emlékszel, a T-s W880i-nél működnek a flash dolgok, rezeg, ikont vált stb.Én megpróbálnék egy mastert resetet, majd SEUS-szal egy szoft frissítést.
Ha ezek után sem megy, akkor be kellene vinned egy T kirendeltségbe, és megkérdezni, miért ilyet kaptatok.
mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest