- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Nem igazán értem mért kell 2. oldalon ezen problémázni. A lapok teljesítményét tesztelték. Abban teljesen korrekt a teszt. Annyit kellett volna esetleg megemlíteni, hogy érdemes az új foglalatnál utánanézni az memória inkompatibilitásnak. Aztán ha bemegy a user a boltba, megveszi a gépet és jól válogatott, akkor ezt a teljesítményt kapja, vagy nem kap semmit, akkor meg úgyis visszaviszi. Még mindig jobb lett volna, mint egy olyan cikk, hogy nálunk járt ez az 5 lap, találtunk olyan memóriát, amivel egyik sem indult el, úgyhogy nem írunk róluk, mert úgysem müködnek.
-
Foglalt név
addikt
1GB-s 667-es hynix. Néztem direkt a lap leírását, ds 1GB-os modul szerepelt(típusszámra fejből nem emlékszem) a dual-ban is támogatott ramok között. Utána nagykerben próbáltuk mással is. De 2x512 Kingmax-el is 3000 körül volt a memória olvasás, ami erősen single channel-nek tünik.
Amig nálam volt végigjátszottam, mind a két modult végigpróbáltam, mind a négy aljzatba. Ha jól emlékszem a sárga volt rajta a channel1, abban bírta kb. 4 percig a windows. A másikban volt, hogy a post-ig sem jutott el.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Ez korrekt volt
Ha ilyen volt nálatok az érthető, ellenkező esetben én sem érteném a dolgot. Egy olcsó lapba olcsó ram kerül, ez evidens. Az am2-es fórumok pedig hemzsegnek, az inkompatibilitási problémáktól, a ddr1es dual channel bevezetésénél sem volt szerintem ilyen fejetlenség. 3 hete én is még am2-vel bajlódtam. Direkt olyan ramot vettem, amit támogatott az asus lap éppen a tesztben vizsgált vm volt nálam. 3 nap alatt sikerült feltelepítenem az xp-t, ami legtovább 4 percig bírta és utána fagyott. Commodore-on kezdtem, láttam már gépet. Nagykerben futottunk pár kört, végig néztük mivel lehet a baj. Mikor rájöttünk, hogy a dual channel egyáltalán nem ment a lapon, visszavittem az üzletbe, ahol vettem. Az eladóval pedig arra jutottunk, hogy nem érdemes cserélni, mert nem elszigetelt esetről van szó, sorban jönnek vissza hozzájuk a lapok. Szóval picit olyan dolog ez, mint amit a tuningnál szoktatok írni. Minden darab egyedi, nektek pont szerencsétek volt. Dehát mint tudjuk, egy mérés, nem mérés. Tehét magára vessen, aki egy példából általánosít
-
Foglalt név
addikt
A másik fronton(Intel) terveztek hasonló cikket? x3000, 3000, 950 és társai összehasonlítására gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest