Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Nem igazán értem mért kell 2. oldalon ezen problémázni. A lapok teljesítményét tesztelték. Abban teljesen korrekt a teszt. Annyit kellett volna esetleg megemlíteni, hogy érdemes az új foglalatnál utánanézni az memória inkompatibilitásnak. Aztán ha bemegy a user a boltba, megveszi a gépet és jól válogatott, akkor ezt a teljesítményt kapja, vagy nem kap semmit, akkor meg úgyis visszaviszi. Még mindig jobb lett volna, mint egy olyan cikk, hogy nálunk járt ez az 5 lap, találtunk olyan memóriát, amivel egyik sem indult el, úgyhogy nem írunk róluk, mert úgysem müködnek.

-
Foglalt név
addikt
1GB-s 667-es hynix. Néztem direkt a lap leírását, ds 1GB-os modul szerepelt(típusszámra fejből nem emlékszem) a dual-ban is támogatott ramok között. Utána nagykerben próbáltuk mással is. De 2x512 Kingmax-el is 3000 körül volt a memória olvasás, ami erősen single channel-nek tünik.

Amig nálam volt végigjátszottam, mind a két modult végigpróbáltam, mind a négy aljzatba. Ha jól emlékszem a sárga volt rajta a channel1, abban bírta kb. 4 percig a windows. A másikban volt, hogy a post-ig sem jutott el.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Ez korrekt volt
Ha ilyen volt nálatok az érthető, ellenkező esetben én sem érteném a dolgot. Egy olcsó lapba olcsó ram kerül, ez evidens. Az am2-es fórumok pedig hemzsegnek, az inkompatibilitási problémáktól, a ddr1es dual channel bevezetésénél sem volt szerintem ilyen fejetlenség. 3 hete én is még am2-vel bajlódtam. Direkt olyan ramot vettem, amit támogatott az asus lap éppen a tesztben vizsgált vm volt nálam. 3 nap alatt sikerült feltelepítenem az xp-t, ami legtovább 4 percig bírta és utána fagyott. Commodore-on kezdtem, láttam már gépet. Nagykerben futottunk pár kört, végig néztük mivel lehet a baj. Mikor rájöttünk, hogy a dual channel egyáltalán nem ment a lapon, visszavittem az üzletbe, ahol vettem. Az eladóval pedig arra jutottunk, hogy nem érdemes cserélni, mert nem elszigetelt esetről van szó, sorban jönnek vissza hozzájuk a lapok. Szóval picit olyan dolog ez, mint amit a tuningnál szoktatok írni. Minden darab egyedi, nektek pont szerencsétek volt. Dehát mint tudjuk, egy mérés, nem mérés. Tehét magára vessen, aki egy példából általánosít 
-
Foglalt név
addikt
A másik fronton(Intel) terveztek hasonló cikket? x3000, 3000, 950 és társai összehasonlítására gondolok

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha ilyen volt nálatok az érthető, ellenkező esetben én sem érteném a dolgot. Egy olcsó lapba olcsó ram kerül, ez evidens. Az am2-es fórumok pedig hemzsegnek, az inkompatibilitási problémáktól, a ddr1es dual channel bevezetésénél sem volt szerintem ilyen fejetlenség. 3 hete én is még am2-vel bajlódtam. Direkt olyan ramot vettem, amit támogatott az asus lap éppen a tesztben vizsgált vm volt nálam. 3 nap alatt sikerült feltelepítenem az xp-t, ami legtovább 4 percig bírta és utána fagyott. Commodore-on kezdtem, láttam már gépet. Nagykerben futottunk pár kört, végig néztük mivel lehet a baj. Mikor rájöttünk, hogy a dual channel egyáltalán nem ment a lapon, visszavittem az üzletbe, ahol vettem. Az eladóval pedig arra jutottunk, hogy nem érdemes cserélni, mert nem elszigetelt esetről van szó, sorban jönnek vissza hozzájuk a lapok. Szóval picit olyan dolog ez, mint amit a tuningnál szoktatok írni. Minden darab egyedi, nektek pont szerencsétek volt. Dehát mint tudjuk, egy mérés, nem mérés. Tehét magára vessen, aki egy példából általánosít