Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Elég kaktusz szegény. Előben picit jobban tetszik mint a képeken. De nem lesz sláger telefon.
"Nálunk" biztos nem.
-
niti
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem is felreolvastad, de en is utalom a Black ui-t, es örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül
A telefon gaz szerintem, jelenleg a 9 eves hugomnak keresem az elsö font, de ezt nem. Egy picivel többert ott a z310- eg es föld. -
nord^ph
tag
ekkora pnagás van a tesztelni való telefonok piacán, hogy ekkora sz@ról kellett írni?
egy hete nem volt érdemleges telefonteszt, talán csak a samsung L760
sztrájkoltok?
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Motorola F3 függetlenül már 4990 Forintért is megvehető, vmelyik újságban volt (elektroworld vagy hasonló...).
-
balintka
addikt
Nagyon ratyi. 15000-ért, de 20ezer alatt mindenképp ennél sokkal komolyabb telefonok vannak.
-
Gratulálok!
Örülök, hogy nem cifráztatok túl egy cikket, amiről nincs értelme sokat írni. -
Wise
csendes tag
válasz
bolondember
üzenetére
de olyan postagalamb ami nem tud repülni és csak fél lába van nah az az igazi END xD
vagy mondjuk egy halott
-
Wise
csendes tag
mi tegnap vettünk a nagyinak egy nokia 1112-t 8k-ért kértyésan ^^ kb ilyen elvárások voltak mint ennél csak nagyi nokiát akart a kis sznob
tisztára 3210 fílingem volt amikor beírtam neki a neveket a telefonkönyvébe asszem neki pont jó lesz mer ez az end-endje -
bolondember
MODERÁTOR
jó áron korrekt kis készülék - nem kéne, de nem rossz...

Télleg, Bocha - annyi sok telefont teszteltél az utóbbi időben... Nem fáradtál el, kisegítenélek szívesen...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Valamit félreolvashattál, én szeretem.

-
hool
aktív tag
Adott egy telo ami semmi másra nem jó, csak az alapfunkcióra, azaz telefonálásra, ugyanakkor a hangminőség nem a legjobb a hangerő meg kevés.
Grat.. -
Ricardo
titán
Ez nagyon gyenge
Teljes mértékben egyetértek Pompival -
EQMontoya
veterán
hát, itt még tán elmegy, ha azt vesszünk, hogy pl az e250 sem kapott sokkal jobbat, ami azért egy szinttel fentebb van.
a blackui lassúságára szerintem Te vagy az első, aki panaszkodik, az biztos, hogy felső kategóriás telókban (d900, u600, u700) abszolút semmi lassulgatás nem tapasztalható vele. -
Pompi
nagyúr
Ez a 128x128-as kijelző szvsz már ebben a kategóriában is gáz, legalább egy 128x160-as lenne benne, mint a többi alsó szériás Samsungban.
-
(Kolombusz)
veterán
Végre valaki, aki nem kedveli a BlackUI menüt.
Én sem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A telefon gaz szerintem, jelenleg a 9 eves hugomnak keresem az elsö font, de ezt nem. Egy picivel többert ott a z310- eg es föld.

Teljes mértékben egyetértek Pompival