Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
aha, és akkor miért tőled olvasunk ilyesmit kb először hogy lehet vdrop modot csinálni csak nincs értelme.. érdekes mód xs-en is van pár hozzá értő ember és senki nem mondott ilyesmit, hogy ez csak látszat, és csak ''becsapom a feszmérőt''.. de ez mellékes, amikor saját magam tapasztalom h mod után (legyen az pencil vagy egy beforrasztott poti) sokkal jobban megy a proci mert egyszerüen nem esik vissza a vcore terheléskor nekem ne mondja senki hogy nem számit semmit.. nem kéne ilyne elánnal védeni az igazad, még akkor se ha akár jobban értesz az elektronikához mint Soak vagy én, de tapasztalatod nincs benne.. és ezt énse bántásból mondom.
-
Soak
veterán
Nem nagyon akarok veled vitázni, mert van amihez a Te tudásod kevés és van amihez az enyém... Ne haragudj nem megbántani akarlak.
Nem értek a művészetekhez pl ...
Ezzel végülis becsapod a feszmérőt.
Milyen feszmérőt? nem sensort olvasol ki hanem a cpu felé továbbitott fesz értékét egy megadott ponton. És de, stabilabb feszt ad. Azt mivel magyarázod mondjuk ,hogy Jánoska beállit a biosban 1,4V-t és nem megy neki a 3000mhz mer dropol 1,35-re , megcsinálja a modot és a multimétere is 1,4V-t jelez ki terhelés és nyugalmi állapotban és megy neki a 3000mhz mert a cpu valósan megkapja az 1,4V-t? És elismerem ,hogy sokmindenhez nem értek, de ezeket a drop modokat olyan emberk találják/ajánlják akik nem kicsit értenek ezekehez az izékhez
Multiméterrel méred ki a feszt. És? Értelme van-e? Mit csinálsz, felírod valahová?
Igen, van értelme ,mert tudom ,hogy a processzorom mennyi feszt kap ás ezáltal okosabb vagyok mert tudok neki annyi feszt adni amennyit én szeretnék és nem amennyit a lap szeretne
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OLED monitor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest