Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igaza van, Te meg nem érted a poént.

[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Hajjaj, én csak csorgatom itt a nyálam ezekre a HSDPA eredményekre
Vicces, de mostanság mindenütt összefutok velük, mondjuk ha ez direkt van, akkor jól kiéheztetik a népet egy esetleges árcsökkentéshez. Lehet tüntetni kellene a jobb mobilinternet árakért is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jelezném a szolgáltatóknak, hogy amennyiben az új hálózat aktív tesztelésre alkalmas személyeket keresnek, akkor keresve sem találnak nálam és tesómnál jobb embert
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A szóhasználat nem volt véletlen.

-
-
elit_hun
őstag
nekem tetszet a cikk, bár az igazat megvalva engem jobban érdekelt volna a játékok, winzip és különböző tesztprogramok alatti teljesítményük.
tudom, nem akartok konkurenciát a Ph!-nak, de nekik sem ártana egy kis sietettés(mostanában se egy CPU, se egy VGA teszt
) -
erdoke
titán
A cikket nézzétek át mégegyszer, mert tele van elgépeléssel és fogalmazási (szerkesztési?) anomáliákkal. Az első bekezdés lehet az első példa...
-
-
Jégkokó
veterán
Először azt hittem, hogy 3 megabit körül lesz majd a sebesség, de igy még eléggé a 1.5 környékén volt.Kiváncsi lettem volna ha közelebb van az adótoronyhoz, hogy akkor milyen eredményt produkál, mert azért az elvi max 14 megabit baromi jól hangzik.Csak ha tartani is tudná, akkor elég nagy konkurenciája lehetne a vezetékes internet eléréseknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(jó ez még erre sem igaz)

Vicces, de mostanság mindenütt összefutok velük, mondjuk ha ez direkt van, akkor jól kiéheztetik a népet egy esetleges árcsökkentéshez. Lehet tüntetni kellene a jobb mobilinternet árakért is. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)