- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Igaza van, Te meg nem érted a poént.
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Hajjaj, én csak csorgatom itt a nyálam ezekre a HSDPA eredményekre
Vicces, de mostanság mindenütt összefutok velük, mondjuk ha ez direkt van, akkor jól kiéheztetik a népet egy esetleges árcsökkentéshez. Lehet tüntetni kellene a jobb mobilinternet árakért is.
Jelezném a szolgáltatóknak, hogy amennyiben az új hálózat aktív tesztelésre alkalmas személyeket keresnek, akkor keresve sem találnak nálam és tesómnál jobb embert
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
A szóhasználat nem volt véletlen.
-
-
elit_hun
őstag
nekem tetszet a cikk, bár az igazat megvalva engem jobban érdekelt volna a játékok, winzip és különböző tesztprogramok alatti teljesítményük.
tudom, nem akartok konkurenciát a Ph!-nak, de nekik sem ártana egy kis sietettés(mostanában se egy CPU, se egy VGA teszt)
-
erdoke
titán
A cikket nézzétek át mégegyszer, mert tele van elgépeléssel és fogalmazási (szerkesztési?) anomáliákkal. Az első bekezdés lehet az első példa...
-
-
Jégkokó
veterán
Először azt hittem, hogy 3 megabit körül lesz majd a sebesség, de igy még eléggé a 1.5 környékén volt.Kiváncsi lettem volna ha közelebb van az adótoronyhoz, hogy akkor milyen eredményt produkál, mert azért az elvi max 14 megabit baromi jól hangzik.Csak ha tartani is tudná, akkor elég nagy konkurenciája lehetne a vezetékes internet eléréseknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest