- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Olvasd már el kérlek normálisan!
Megpróbálom mégegyszer elmagyarázni, de nem tudom, hogy erre mi szükség van. Szóval: írom, hogy az első stabil pozíció 95 foknál van, a következő 180-nál, majd ott a kép full kinyitott masináról, a szürke kis vackok a billentyűzetes részhez képest _lefelé_ állnak. Leírom, hogy ha beállítjuk a két pozíció közé, akkor instabil lesz. Majd jön az idézett rész, hogy a _képen látható módon_ meg lehet próbálni feljebb húzni a pöckök végét (a billentyűzetes részhez képest), de _úgy is_ instabil lesz. Kérlek ne mondd, hogy ezt nem érted.
De, hülyének nézel, kicsit kezdem már unni. Alapból úgy nyílik a cucc, ahogy a linkelt oldalon van, csak nem raktam be róla képet. Ezek után felfogni nem tudom miért jut eszedbe, hogy úgy nem próbáltam, vagy hogy csak és kizárólag felhúzott pöckökkel erőltettem - pedig azt írtad, hogy ezt tettem.
Próbálgasd csak ki a cuccot, de leköteleznél, ha utána sem jönnél vissza baromságokon vitatkozni.
Szerk.: jah, és nem kérkedtem, csak rá akartam világítani, hogy talán felesleges olyan dologról nyilatkoznod, amit nem próbáltál, csak olvastál róla. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Még mindig nem jön be, de tudom, hogy miről beszélsz (csak te nem, mert gondolom nem volt még a kezedben a készülék, de azért megint hülyének nézel). Úgy is levágódik. Mellesleg írom is a tesztben, csak el kéne olvasni.
A gyengébbek (vagy inkább a te) kedvedért azért idézem is:
Meg lehet próbálni fejlebb húzni az ezüst színű részek távolabbi végét, ez kétkezes mutatvány, a folyamat végén az alant látható, elméletileg használható, gyakorlatilag ugyanúgy instabil pozíciót érhetjük el.
Szerintem mindenki másnak egyértelmű volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Léghűtés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest