- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
A 22 vége tetszik
Akkor ebben az az extra, hogy szakítottak a kommunikatoros os-el és helyette a mezei okostelefonokra szánt os került rá néhol kicsit széthúzva. Csak mert nem láttam benne semmi olyan funkciót ami ebben a készülékben jelent volna meg elsőnek vagy ez jobban tudná mint a többi -
Athos07
senior tag
Na látom kicsit makacs a lengyel tesztoldal, úgyhogy ezen az oldalon próbáltam linkelni a multimédia bekezdés első képét--> LINK: [link]
@ Bocha
Hülyének nem nézlek. Távolról sem. (Te ezzel szemben mindig először visszaszólsz, mielőtt válaszolnál. Egyébként jól tudod, hogy jó ha 20 ember fogott az országban ilyen telefont - akkor miért kell ezzel kérkedned? Na mindegy, hagyjuk - nincs kedvem megint veled vitatkozni.)
Azt írod, hogy ''meg lehet próbálni fejlebb húzni az ezüst színű részek távolabbi végét...'' de minél feljebb? Az általam linkelni próbált képeken pont hogy lejjebb kéne nyomni a könyökök távolabbi végét: így a kijelző felöli rész gyakorlatilag a becsukási pozícióban rögzül, a billentyűzet felöli csatlakozás pedig annyira hajlik lefelé, hogy éppen ne álljon derékszögben, függőlegesen a kijelző.
De majd csak akkor térek ide vissza (vagy akkor sem), ha majd én is kipróbáltam a telót. Addig nem vitatkozhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest