Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Mivel mindhárom készuléket ismerem, sot per pillanat egy Shine és egy D900i van a tulajdonomban, remélem nem gond hogy válaszolok:
A Shine valóban szép, de megvannak a maga hibái: a kezelhetosége erosen a béka segge alatt, a gorgo nem eltalált, katasztrofálisan szól kihangosítva és nem valami szép képeket készít.
A D900i viszont mondhatni gyors, a BlackUI szerintem értelmes, bár vannak hibái, a telefon szépen fotóz, viszont az akksija gyengébb a Shine-énál.
A V3xx pedig a klasszikus Motorola, ennyi pénzért ajándék, az sw kozel 5 éves, kullemre nagyon szép telefon, bár a kagylókat annyira én személy szerint nem szeretem. Kihangosítva talán ez szól mindhárom kozul a legszebben, és elfogadható képeket készít.
Ha fontos a megjelenés akkor a Shine vagy V3xx-et válaszd, ha inkább a funkcionalitás akkor a D900i.
-
(Kolombusz)
veterán
Csá.
Kihangosítva egész jól szól.
A Motorola sztereo S200 füles jó bele, az tűrhető, de zavaró tud lenni, néha kiesik a füledből a jobb oldali, mert azon van a mikrofon.Átalakitóval lehet rákötni bármilyet, de az meg halk.
Hangszinszabályzó tudtommal nincs, csak mélyhangkiemelés.
Listát lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Bestbuy játékok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Vivaldi (böngésző)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest