- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
York
tag
Szia
Mostanaban lattam A1200 piszok jo arban, te nem tersz vissza erre a szeriara?
Amugy tenleg jo telo, egyetlen hibaja az rovid aku ido, es az, hogy a kijelzo nyaron hasznalhatatlan a szabadban .
Nem tudod A1200-ban ezeken javitottak?
Jah cikkhez hozzaszolva ha normalis fulest hasznalsz zene lejatszashoz, pl. amit a moto ad gyarilag hozza, akkor rajosz, hogy micsoda remek kis zenefon .
York. -
ikri
csendes tag
Ricardo! Láttál már ilyen telefont? Persze nem csak fotóról...
Csak azért kérdem, mert akkor honnan a fenéből veszed, hogy ''elég sok a javítani való rajat'' ?! Hm?
Persze, nem kötelező válaszolnod...
Nekem közel egy évig volt ilyenem, egyetlen apró hibát találtam a szoftban: a teljes net elérés mellé nem volt downLoadManager... ezt külön kellett letölteni hozzá a GetJar. comról. aztán nagyjából ennyi... meg ha már a megjelenés távlatából nézzük a dolgokat: mikor hozzám került, a SEnál a p900 volt az atyaúristen, a Nokiások meg nyálcsorgatva ábrándoztak a még meg sem jelent 9500asról... Nos, megnyugtatlak: az accompli780as tudásban mindkét csúcsmodelt kőkeményen lenyomta, szinte minden tekintetben.ikri
-
York
tag
Szasztok!
En egy ilyen telor nyustolok lassan 1 eve Mikulas hozta, nemetorszagbol szereztem anno. Amior vettem akkor is kb 1.5 eves model volt, ez indokolja azt, hogy a 3G nem talalhato meg benne, jo lett volna ha ezt megemlititek . Fenykepezovel egyetertek, nem a legjobb, bar nekem nem sikerult olyan csuf kepeket keszitenem mint a tesztelonek. Ha jol emlekszem akkor ez a masodik linuxos okosteloja a motorolanak es van utodja a keszuleknek A1200 neven lehet beszerezni.
Vannak erdekes megoldasai a keszuleknek, en is ugy erzem, hogy sokkal de sokkal tobbet ki lehetett volna hozni belole... majd talan az openezx projekt kijavitja azt amit a motorolanak nem sikerult, jol megcsinalni.
York. -
Athos07
senior tag
Azzal valóban nincs gond, mivel ide az oldalra nem kellenek túl nagy képek, így a gépet nem is kell bántani, csak ha ajánlhatom, futtass rá egy sima PS zajszűrőt (én csak tudom, hogy van ilyen, érteni még nem értek hozzá) és máris észrevétlen lesz ebben a méretben a zaj. Ha van rá időd szvsz megér majd egy próbát. És olcsóbb, mint 2-3 profi derítő
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Athos07
senior tag
Ha nem Symbian, akkor csakis Linux
Ez a teló viszont egyáltalán nem kecsegtet semmi olyannal, ami miatt elnézném neki a formáját, azt az amerikai agymenést, ami ilyenné tette.
Amúgy mivel készítettétek a képeket? Elég csúnyán kilátszik a pirospöttyös zaj. Erre ráfuttattatok valami zajszűrő progit, és úgy maradt ilyen, vagy kimaradt ez a lépés.
Amúgy ezek szerint nem digi tükörreflexesre neveztetek be akkor, amikor témáztunk róla''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
evR
aktív tag
szerintem a Motorola számára ez a Linux-os megoldás csak szárnypróbálgatás.. várjuk a folytatást!
[Szerkesztve]''...trend a lelke mindennek...''
-
Ricardo
titán
Elég sok rajta a javítani való.
-
csibra
tag
Nos, én nagy linux fan vagyok, és ez miatt vonzó a telefon, de mégsem fogok ilyet venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro - gyakorlatilag új - független, Apple garancia, fekete titán, doboz, számla
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Uj Akkuval, Kártyafüggetlen, Használt, 12 Hónap Garancia
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (005)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (016)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest