- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakus
tag
Sziasztok tudom nem ide való kérdés de hátha valaki tud segíteni, tehát a problémám a következő:
Mivel lehet megoldani, hogy dual monitor használata esetén ha kikapcsolom (gombbal) a másodlagos monitort akkor a gép ne érezze úgy, hogy lecsatlakoztattam a monitort?
Az elsődleges monitor HDMI-n a másodlagos DP-n csatlakozik egy GTX Titanhoz.
Válaszokat köszi. -
Bakus
tag
DisplayCal-al is megtudod nézni hogy a lejátszó-e a hibás. Indítsd el pc-n és amikor elérsz a fehér egyensúly részhez akkor tedd rá a mérőt a tv-re úgy, hogy beadtad neki a 100% fehér mintát a lejátszóról. Továbbá ha HCFR-ből kinézed a szürke skála fényerő értékeit akkor azok alapján így tovább tudsz mérni, színeknél nem tudom meglehet-e oldani.
-
Bakus
tag
Sziasztok!
Az LG 55b7v tv-met próbálom bekalibrálni egy ColorMunki Display-jel és HCFR progival.
Junior19-nek hála egész jól sikerült.
De szerintem még van benne tartalék. A helyzet az, hogy minden színnél (RGBCYM) 75%-os szaturáció mellett sikerült elérnem, hogy dE kisebb legyen mint 1,5 és 0/25/50/100%-on is 3 legyen maximum. Viszont a mérésekből látszik hogy, 75%-on tökéletes a fényesség viszont alacsonyabb értékeken (25/50%) jóval magasabb mint kéne lennie ellenben 100%-on kisebb.
Min kellene állítanom, hogy közelebb legyenek ezek az értékek a referenciához (kontraszt, fényerő, esetleg fehér egyensúly)?
Továbbá van értelme a szerviz menüben beállitani a dolgokat, vagy elég csak a sima menüben? Ahogy elnéztem ott sincs több beállítási lehetőség.Ui.: Még csak tanulom a szakmát úgy, hogy nyugodtan nézzetek hülyének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Full HD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest