- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueAthlon
senior tag
Nekem is fenemód tetszett a kis Fatality lap. Viszont gondolom ti is észrevettétek, hogy az északi hidon lévő nagy borda gyorsan atomforró lett.. Alapból meg se mertem piszkálni, majd egy kis ventit tettem rá, és akkor kb 575 MHZ ig elment a kis Xpress 1250G.
Anno egy 6600 assal nézegettem meg, nemsokára megpróbálgatom egy E2160 vagy 4300 assal is.
Amúgy ne az expertből szerezzétek be, van sokkalta olcsóbban is a kis drága. 17990+fa ba meg lehet venni a kis aranyoskát.
Arn, te merre láttad a lapot 17 be készleten?. Mert Emporiumtól rendeltem Asrock AliveNF7G HD-t és ilyen Abit AN-M2 őt is. Mind2 kb 12-12,5k+fa lesz, ha megjönnek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest