- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiFiu
tag
Ok, Ok!
Láthatod, hogy
1. a témához azért köze van annak amit írtam és nem a csokifagyiról regéltem
2. ennek ellenére én is értéreztem, hogy olyan szorosan nam tartozik a témához és ezért off-nak jelenítettem meg!
ui. ill. megj.: Az ilyen körmondatos leteremtő litánia helyett bőven elég lett volna ha két-három szóval közlöd, de hát te vagy itt a fönök, aki bármit megtehet!?
[Szerkesztve] -
TomiFiu
tag
Én viszont nagyon elégedett vagyok az általam 8000 Huf-ért vásárólt házammal!
És nem azért mert kis igényű lennék.
Bár az igaz, hogy én tök fekete házat akartam és amit vettem annak az előlapját leszámítva a tető és a két oldalsó lapok a klasszikus homokszínűek voltak mig le nem fújtam azokat is feketére
A bemutatott, házak önmagukben tetszenek, de ha most egy ilyet kapnék akkor azért elég érdeksen néznének ki a fehér DVD íróim és mobil-rack -em!
Ezért vettem én is ajtos házat!
Persze az én házamba táp nem volt, azt még előtte szereztem be egy 4000Huf-os Mercury 400W-os kipurcanása után.
Gondoltam elég volt a táppal való kisérletezgetésből ennyi, így aztán vettem egy Enermax 365W-ost laza 19000 nemtudomhányszáz forintért!
Na ez már tényleg jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest