Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
Suerintem annyit sem.
A grafika szörnyű, a játékmenet nem élvezetes.
Kábé arról van szó, hogy a videókat néha néha megszakítja fél perc játék is -
D.Orion
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát így a játék közel sem ér meg 8K-t, maximum 5K-t...

-
D.Orion
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ne baszki, nincs MP? Hát akkor mégis minek csinálták meg a játékot, így értelme sincs...
-
Vistaboy
veterán
Sajnos csatlakoznom kell az előttem szólókhoz. A trailerek - az összes - mind szuperek, a hangulat is odavág, grafikailag is rendben van... ...de hogy csak négy óra a játékidő?

Mindenesetre a filmre nagyon kíváncsi leszek.
Ha valaki esetleg nem látta volna - bár kétlem, de hátha... - itt van egy 4 perces überbrutál előzetes:
Remélem, a film visszahozza a Terminátor-fanok hitét...

-
Misi 007
őstag
Hírtelen a Gears of War ugrott be a játékról!
Mindenesetre a filmet kötelező lesz megnézni moziba!
-
marcus.fenix
aktív tag
Igen, minden nagyobb külföldi review oldalon 5 pont körül kapott a 10-ből, mert rövid, nincs értelme újrajátszani, meg amúgyis gagyi. Már akkor gyanakodtam amikor Bale nem adta a hangját és az arcát a játékhoz... valószínűleg pont azért mert szar. Hogy így lepontozzák annak ellenére hogy a filmstúdió biztos tol pénzt ilyenkor a kritikusoknak, az elég gáz. Az meg mégnagyobb gáz, hogy a sima "user" score is marha alacsony, pedig a Terminátor filmeket nagyon sokan szeretik és eleve pozitívan állnak a játékhoz. Mondjuk az ez előtti Terminátor FPS-hez is hiába álltál pozitívan, mégis hulladék volt.
Nem sok jót gondolok erről, főleg nem full retail áron, még akkor sem ha lesz LAN és/vagy NET COOP...
-
mephi666
nagyúr
annyi is sok egy 4órás semmiért, ha tényleg annyira rossz, amennyire mondják... ez meg, hogy a telepítő nem indul, ez az ami igazán odaver... fizessen az ember 8ezret és szívjon... csak gratulálni lehet... lehet h torrentre jobb minőségű anyag kerül, ha valamelyik neves cracker-team megdolgozza

-
Garold
senior tag
A hivatalos weblapon már hőbörögnek az emberek:
Nem indul el a játék telepítője...
És ez nem a torrentes, feltört verziónál van, hanem az eredeti bolti szar!!
No ezek után biztos nem veszem meg.... -
mephi666
nagyúr
hát jah... először letöltöm majd a "demót"... meglesem és majd utána döntök
nem szeretek zsákbamacskát venni és 1-2 csalódás óta nem bízok már annyira a trailerekben/screenshotokban sem... a wolverine majd 11ezres árából kiindulva szerintem 10k fölött indítják ezt is... az meg nekünk nem kis pénz... nem szívesen dobunk ki annyit az ablakon... -
nrgia
őstag
Na bazz...most kicsit letörtem, ezekután nem leszek az első vásárlók között, inkább megvárom a részletes tesztet...

Ezekután gondolom nem kell rá sokat várni...
-
LLKobe
veterán
-
NA VÉGRE! Ennyi évnek kellett eltelnie, hogy igazán felfedezzék a story -t?! Végre , talán méltó játékot készítettek hozzá!... A clip nagyon tökös! A filmet is a játékot is nagyon várom, de csak a történet miatt mert az nagyon állat és mindig is az volt. Ha igazi minőségi munka és kidolgozottság lesz, akkor könnyen az egyik , ha nem a legjobb filmátirat-játék lesz belőle!
-
mephi666
nagyúr
na, megnéztem tegnap a 2. részt újra... etalon
viszont ez a szűk 5pont és 4óra játékidő kiábrándított kicsit... játszogattam a wolverine játékkal... simán bennevan 4-5órám és még sehol nem járok
majd meglátjuk... -
4 óra nagyon kevés.
multi sincs.
Akkor ezt én kihagyom.
Pedig az előzetesekben annyira jónak tűnt. -
Kr/\toS
senior tag
Legalább jó 4 óra lesz az a 4 óra.
-
LLKobe
veterán
A Gametrailers-es tesztből kiderül hogy nem nagy durranás. Alig 4 óra alatt kipörgethető, és semmi újdonságot nem hoz... 4,7 pontot kapott a 10-ből, szal mindenki konszolidálja az elvárásait

-
Fla$hly
aktív tag
tudja valaki a trailer-ben elhangzó szám címét?
-
D.Orion
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nah, mert a COD5 az több volt 4 óránál?
Most sajna ez a divat. SP csak bemelegítő rész, hogy megismerd a fegyvereket azt MP. 
-
Gyusz
őstag
Aki sokat vár a játéktól, az valószínűleg hatalmasat fog csalódni. Épp most néztem meg a Gametrailers videotesztjét, és úgy néz ki sikerült még a Wanted - Weapons of Fate-nél is rövidebb játékot összehozni. Meg úgy általában semmilyen szempontból nem dicsérték a játékot. Szóval csak óvatosan az elvárásokkal...
-
D.Orion
veterán
válasz
bishoplogan
üzenetére
A szívemből szóltál! Ez a játék ordít a coop-ért!

Ui.: Ma jött meg a mail a fórumukról, hogy elfogadták a regem. Április 7.-én regeltem, most lett visszaigazolva, látom a Skynet már beférkőzött hozzájuk.

-
Végre valami pozitívum, az eddigiekből úgy látszott hogy sima skulós fegyverekkel irtják a gépeket, de most úgy tűnik mégsem pusztulnak tőle.

-
b3er
aktív tag
Teccik nagyon, csak remélem nem szúrják azzal el hogy nem optimalizálnak, és kisebb erőmű kell majd a futtatásához szebb grafikán, mert falnak megyek...

-
bishoplogan
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
2009. június 4-én a filmmel egy időben megjelenik a játék is MAGYAR felirattal hazánkban!
-
Erre érdemes lesz gyűjtögetni. Mikor jelenik meg itthon?
-
Breki's
tag
Jónak ígérkezik, bár a készítők nem törték agyon magukat, mert kb. amit a videóból láthatunk abból az jön le, hogy az egész egy Gears of War Terminátor köntösben. De ettől még jó lesz a stuff nagyon! Ja és természetesen a film is nagyon várós!
A Robert Patrick féle terminátor pedig jó ötlet volt a T2-ben, csak zsákutca is egyben. Én örülök hogy nem lesz már tovább, mert ugye nem minden sarkon terem egy kohó, amibe bele lehetne dobni, az amúgy elpusztíthatatlan Robit, ami talán már nem is Robot.
-
zola0306
tag
Na,erről van szó!!!!!Ez lessz ám a játék/film!!!!!!!
-
DEJVID
őstag
A film ugyebár nálunk késik két hetet.
Szinkron nélkül is fogják adni, ugye? Utóbbi időben nem szeretem a magyar szinkronokat. -
Zsoo80
tag
ez nagyon nagy lesz! kötelező!

-
DEJVID
őstag
Hú nem is gondoltam, hogy ilyen állat lesz. A filmet is nagyon várom, bár én nem készülök rá t2vel, mert engem nagyon nyomaszt

-
Vicoo
senior tag
Van benne T-1000? Mit nem adnék érte ha lenne sok-sok Robert Patrick egyenruhába
Nem volna rossz ha a folytatás a T2 történetét dolgozná fel ,ez meg szimplán : KELL! -
Egorov
aktív tag
Juhúú ez nagyon tetszik. Gépigényt tud valaki?
-
ProEvoFan
nagyúr
a vége jól össze van vágva

remek játéknak ígérkezik
a film is az lesz
-
Jimbóka
csendes tag
Húú ez nagyon komoly
már alig várombtw. mi a zene cime ebben a trailerben?

-
Jofi81
őstag
Hát ez nagyon jó lesz!

-
bishoplogan
senior tag
Cooperativra kiváncsi leszek
-
mephi666
nagyúr
húúúúú... tépek is haza melóból és nézem a t2-t
nagyon rákészülök a filmre/játékra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(jobb a játék mint a film)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem szeretek zsákbamacskát venni és 1-2 csalódás óta nem bízok már annyira a trailerekben/screenshotokban sem... a wolverine majd 11ezres árából kiindulva szerintem 10k fölött indítják ezt is... az meg nekünk nem kis pénz... nem szívesen dobunk ki annyit az ablakon...
Szóval ezt a 4 órás SP részt nem nagyon lehet megbocsájtani.

már alig várom