Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
Ugyan úgy Blink motorral, mint ahogy az Opera is.(meg a böngészők 90%-a, nem kellemes a monopólizmus)
Kipróbálva, igazából nem éreztem sokkal kényelmesebbnek, alapjaiban véve meg nem változott sokat.(még úgy fél éve, mindig adok neki esélyt)
Maradt a jó öreg FF, Quantum óta megállíthatatlan.
Hogy valami on is legyen, frissítem mindenképpen mert érdemes túl esni rajta minél hamarabb hogy ne véletlenszerűen érjen valami esetleges probléma.
Eddig mindig volt valami érdekesség nagyobb frissítés után, kíváncsi leszek most mi.(AM4-t mondjuk múltkor az új Chipset driver is érintette, dobálta szépen a kéket, szóval nem lepődök meg már semmin)
De lekopogom jó OS, megértem hogy ennyiféle hardverre már képtelenség 1 épkézláb OS-t csinálni, a frissítések között(miután jönnek a frissítés utáni frissítések)egész kellemes a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest