- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
Ugyan úgy Blink motorral, mint ahogy az Opera is.(meg a böngészők 90%-a, nem kellemes a monopólizmus)
Kipróbálva, igazából nem éreztem sokkal kényelmesebbnek, alapjaiban véve meg nem változott sokat.(még úgy fél éve, mindig adok neki esélyt)
Maradt a jó öreg FF, Quantum óta megállíthatatlan.
Hogy valami on is legyen, frissítem mindenképpen mert érdemes túl esni rajta minél hamarabb hogy ne véletlenszerűen érjen valami esetleges probléma.
Eddig mindig volt valami érdekesség nagyobb frissítés után, kíváncsi leszek most mi.(AM4-t mondjuk múltkor az új Chipset driver is érintette, dobálta szépen a kéket, szóval nem lepődök meg már semmin)
De lekopogom jó OS, megértem hogy ennyiféle hardverre már képtelenség 1 épkézláb OS-t csinálni, a frissítések között(miután jönnek a frissítés utáni frissítések)egész kellemes a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest