- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
És akkor a kettőt összehozhatnánk egy irányadó számmá.
Mert ha megtudhatnánk, hogy kik azok akik ismerik a lehetőséget és élnek is vele, akkor következtethetnénk azokra is akik nem tudják, de cserélnének.
(#14) Oppenheimer Persze egy gányolt rendszer akkor is laggol ha 8giga ramod van.. Ez nem releváns. Én úgy alapjaiban véve mondtam azt amit mondtam. Feltételezve azt, hogy jól van megírva a dolog..
(tökéletes futás mellett nem érdekel, hogy van e szabad ramom vagy nincs.. pl iOS jó példa erre, 1giga rammal sose fut ram korlátba..)
-
Hobbbyt
őstag
Ez a felfogás részben hülyeség..
Azért van a ram, hogy használva legyen. Felőlem akár 1500 megát is foglalhat a 2 giga ramból, ha cserébe gördülékeny, az alkalmazásváltás és nyitás gyors.. és nem záródnak be a háttérben futtatott cuccok a ram "hiánya" miatt.
Maga a TW-t én is utálom.. sose tudtam 1 napnál tovább használni, egyik telefonon se. Nembaj, a Nova launcher megéri a pénzét(#9) maximilian4: 2 évig használtam S2-őt és most lett 1 éves az S4-em. Én nem vagyok Samsung gyűlölő.. de ami szar, az szar.
Abszolút nem tetszik, szerintem ez összecsapott csicsás giccsparádé az egész. De ez kulturális örökségként is felfogható.. hisz Koreában, Kínában stb. teljesen máshogy állnak a díszítésekhez mint az európai népek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest