- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska #75 üzenetére
Lehet, hogy egyesek OS utálkozást művelnek itt, én személy szerint lesz@rom, ki mit használ. Én azt próbáltam megérteni és másokkal megértetni, hogy miért mondhatott le az AMD a Win8/8.1 támogatásról. Hogy ez jó-e vagy sem, azt mindenki döntse el maga, viszont azt tartsuk szem előtt, hogy nem kell Win8-on maradni, ha az ember ragaszkodik az AMD hardverhez. Ha meg nem, akkor ott az NV. Az legyen az AMD baja, hogy lemond ~8 potenciális userről azért, hogy a másik 82-őt jobban ki tudja szolgálni. Ilyen alapon lehetne sírni, hogy az XP-t használó másik 7 userrről is lemondott.
-
válasz
Foglalt név #61 üzenetére
Igen, az emberiség megérett a kipusztulásra. De nem amiatt, mert szerintem a 10%-os és csökkenő részesedésű Win8.1-et az AMD lehet, hogy jól megfontolt anyagi okokból nem támogatja a jövőben.
(#67) Raysen623: +1
-
válasz
#85552128 #46 üzenetére
Lehet, hogy csak én látom benne a rációt, nem tudom. Ránézek a chartra és látom, amit kell. A Win8 eleve két verzióban létezik, tehát töredezett. Ráadásul alacsony a Windowsok közt a részesedése. A Win7 a vállalati ügyfelek miatt kell bent maradjon, de leginkább azért, mert neki van a legnagyobb részesedése, a Win10 meg ugye a legújabb verzió.
Tényleg magyarázni kell?
-
válasz
cskamacska #53 üzenetére
Márpedig muszáj figyelembe venni, hogy mennyit tud az NV, és mennyit az AMD szoftver fejlesztésre fordítani.
Aztán ki tudja, mi áll a háttérben. Ha költségcsökkentés bvan, akkor érthető a lépés mind a 64 bites OS szigorításával, mind a 8-as megszüntetésével kapcsolatban.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest