- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
telescreener #16 üzenetére
Igazából de, működik, összesen fél gigát vesztesz el úgymond...próbáld frissíteni a flash-t, vagy kompletten eltávolítani, majd újra telepíteni.
-
telescreener
tag
-
A google találatai alapján: elsőnként szinte mindenhol memóriahibát írnak. Másodsorban hibás driver-t, vagy Windows-t. Gondolom teljesen legális W7 64bit-et használsz? Ha valamiféle agyontömött special vagy black edition, akkor ajánlom, hogy szerezz be egy TISZTA verziót, amibe semmi extra nincs, hogy honnan, azt rád bízom (a boltban annyi van, hogy el is adják...).
Azóta próbáltál visszatérni 32bitesre? Az alatt semmi probléma?
-
telescreener
tag
0xc0000005
Most ezt írta és a flasnek kaputt... -
telescreener
tag
igen a memtest86+-t használtam, ma újraraktam megint most vista van fönt most csak a flash omlik össze és dob hibaüzenete, majd csinálok egy képet, hogy mi a hiba, de, most nem kékhalált dob., azóta van a hiba, hogy átálltam 64bitre, mert vannak más ramjaim is azzal nem csinálta, de a 4GB kellett, mert a 2x1GB igen karcsú volt. majd írom a számot is
-
A memtest86+ elég sokáig futhat, nincs konkrét futásidő, folyamatosan írja, majd olvassa a RAMot. Ezt használtad? Azért ajánlottam, mert bootolva kell indítani, ilyenkor a RAMok üresek. A windows alól elérhető sok teszt azért nem jó, mert nem fér hozzá a teljes memóriához (sokat használ a rendszer). Ha nem ezt használtad, akkor hajrá, és hadd fusson akár órákig. A másik: nincs több modulhelyed. Attól még megcserélheted őket, nem? Vagy vegyél ki egy modult, és nézd meg úgy. Továbbá ha kékhalált dob, nézd meg a számát (ha ír valamiféle panaszt, előtte van egy számsor általában 1x12345678 (persze más számokkal), erre Googleban rákeresve elindulhatsz. A legjobb lenne tuti jó kölcsönmemóriával kipróbálni, akkor kizárható a memória és az alaplap is (ha a biztos jó memóriákkal is baj van, akkor valószínű a deszka a ludas).
-
rt06
veterán
válasz
telescreener #9 üzenetére
ez nem hit kerdese, ha memoriara panaszkodik, akkor nezd meg a memoriat (foleg, hogy tobben javasoltak is)
az, hogy most vetted, semmit nem jelent (pontosabban legjobb esetben annyit, hogy kicserelik neked, mert meg el ra a garancia) -
telescreener
tag
nemhiszem hogy a ramok roszzak lennének, most vettem nemrég...
nincs több modulhely -
-
Domxc
senior tag
-
válasz
Thunderzolee #3 üzenetére
+1
Igen, nekem is. -
-
Tölts le egy MemTest86+ -t, írd ki, és bootolj be róla, majd futtass egy memóriatesztet. Mivel a hibaüzenet memóriakezeléssel kapcsolatos, első körben ezzel próbálkoznék. Utána áttenném másik modulhelyre a modulokat...
-
myteve
tag
Esetleg nézd meg belül a hűtéseket, lehet túlmelegszik a chipset, vagy valami. Ja, és persze minden tuningot vegyél le, márha van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged