- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehermokus
aktív tag
Na én megszabadultam a windows pajtástól, szerintem nem való erre a gépre. A droid köszöni szépen jól elvan. Legalább kikapcsolt állapotban nem zabálja az akksit... Meg a legújabb win update-k úgysem fértek fel a készülékre, aztán a win megfenyegetett, hogy ezután nem fogja támogatni ezt a régi rendszert...
-
fehermokus
aktív tag
Sajnos én azt tapasztaltam, hogy ehhez a vashoz a 2GB ram nem túl optimális a win futtatására. Van egy másik gépem is, ami 4/64-es, na azon aztán tényleg pörög minden. Igaz a kijelzője sem 1920x1200-as, "csak" FullHD-s. Mivel megosztott a videó memória, még több marad a 4/64 esetén...
Szóval a droidnak 2GB ram teljesen ok, míg a win csak nyögdécsel alatta.
Telepítésnél, akinek szüksége van az eredeti E6/E9 telepítő csomagokra írjon privit és adjon vmi tárhelyet ahová felrakom. Az egész együtt ~8GB. Viszont még sosem próbáltam, hogy jó-e, így mindenkinek a saját felelősségére... -
fehermokus
aktív tag
Nálam nem cseszett el semmit sem, pedig az összes update-tet felraktam, amit csak lehetett. Még az áruházból is töltöttem le ezt-azt. A droidot is elláttam néhány szoftverrel, de minden remekül megy. A droid szemmel láthatóan kevesebb kakaóval éri be, magyarul az akksi jobban bírja. Ebbe a gépbe azért tehettek volna egy nagyobb kapacitásút is, 6000mah lenne bele ideális, mert így kb 2 óra alatt lecummantja 0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Grim Dawn
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest