Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Az óra miért nem írja ki hívás közben a nevet? Term. benne van a teló névjegyzékében és nem fogadott híváskor az óra is azonosítja névről a hívó felet, de hívás közben csak egy telefonszámot mutat. Ez tényleg ilyen sz@r vagy csak én nem állítottam be vmit helyesen?

-
szasanyi
félisten
Én is hasonló cipőben jártam nemrég, viszont jó lenne ha leírnád mi is az pontosan, ami nem megy. Szoftver letöltése, telepítése rendben meg volt? Azután a regisztráció majd a bejelentkezés is sikeres volt? BT kapcsolat van mind2 eszközön, a szoftver keresi és próbál csatlakozni de nem sikerül? Szóval ilyesmi formában, hogy látható legyen hol akad el a sor.
-
szasanyi
félisten
Az valóban probléma, viszont ha pontosan sikerül rátenni ilyen gond nincs. Persze tudom, hogy előfordulhat hasonló de inkább az érzékenység esetleges változása érdekelne. No meg az, hogy normál esetben hogyan vehető le róla ha szükségessé válik? Mivel az óra üveglapjától magasabban áll az óratok pereme, így saccra szinte lehetetlennek tűnik. Amit leírtál az is eset, viszont ha körben pontosan van ráillesztve akkor 0,5 mm hely sincs.
-
szasanyi
félisten
Az órához adott üvegfólia jó, érdemes rátenni? Mármint nem rontja az érintés érzékenységét? Illetve később, szükség esetén hogyan lehet levenni, cserélni? Már ha van ezekről tapasztalat...
-
szasanyi
félisten
Vettem egy Xiaomi Redmi 4X-et (Android 7.x.x) és minden megoldódott, kifogástalanul működik és nincs gond a csatlakozással sem. Nyilván a ~3 éves Ace4 és a rajta lévő Android 4.4.4 miatt szívtam, ami csak azért bosszant mert ez nem volt tervben és ugye Android 4 az előírt rendszerigény.
De köszi a helpet még1x! -
szasanyi
félisten
Az órán van két bluetooth kapcsolat jel is... - hol a 2. mert én csak egyet találtam. Ahogy írtad, az óra képernyőt lefele görgetve, a beállítási ikonoknál (a WiFi mellett) van. De második..
De mondd, ha vmi félreértettem.
Viszont nem értem, hogy ahhoz a telóhoz amihez tegnap elsőre csatlakozott ma már nem. Egy másik Samsung J5 telóhoz pikkpakk, azonnal ment. Ilyet nem tapasztaltál? -
szasanyi
félisten
Igen, az az! Mondjuk én csak egy BT-t találtam, amit vagy ki vagy bekapcsolok (ezt jelzi is főképernyőn). No, majd megnézem...
De úgy tűnik a teló (Android 4.4.4) a ludas, mert a fiam Xiaomi Redmijén (Android 5.xxx) simán ment az app és a telókapcsolat is egyből létrejött. Ez szívás, mert telót nem akartam cserélni, és az óra + app spec azt írja követelménynek, hogy Android 4 vagy jobb.
-
szasanyi
félisten
Segítséget kérnék mert sehogyan sem sikerül párosítani a telóval (Samsung Ace4, Android 4.4.4). Az óra bekapcsol, látszólag működik (persze az óra nem pontos, és semmi mást nem mutat mobilhoz csatl. hiányában). Movitime app letültve, den nem tudok regisztrálni mert kilép a program... mi lehet a gond, esetleg mi más lehet jó?
A másik a TCL Move app ami meg QR-kódot vagy IMEI számot kér, de egyiket sem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- Apple Watch Series 7 GPS + Cellular , eSim, 41mm, karcmentes , 79% akku, eladó!
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch S9 45mm Midnight Cellular, extra szíjakkal, 98% akkuval
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De mondd, ha vmi félreértettem.