Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
Próbáltam többet is, nem azt mondom, hogy hallgathatatlan, de van egy alapzaja, és hallható is.
StoneBridge: jack-kazetta átalakító nem tudom milyen lehet, cds rádió van az autóban, de mp3at már nem ismeri
Nekem egyenlőre ez a transmitter megteszi, aztán ha új fejegység lesz véve, akkor szempont lesz a jack bemenet, vagy usb bemenet
Azt hiszem ez egy nagyon jó megoldás lesz.
-
StoneBridge
senior tag
Transmitterrel annó én is próbáltam saját zenét megszólaltatni, akkor még Nokia telóm volt és ahhoz vettem egyet. Nekem is csalódás volt, mind az alapzaj, mind a zene minőségének romlása jól hallható volt.
Ez a tesztben lévő tartozék az árát tekintve is hozhatna egy jobb minőséget, ha úgy szólna, ahogy egy jobban befogott RDS-es rádió állomás, már meg lennék vele elégedve.
Ezért is érdekel, hogy a JACK - kazetta átjátszós történetnél mekkora a romlás, mert ha nem vészes, akkor inkább azt a tartozékot választanám. -
Pantal
senior tag
válasz
StoneBridge #9 üzenetére
Nekem van fm transmiterem, és füllel a mi autónkban hallani alapzajt is, és hallani a hang romlását is. Próbáltam több sávszélen is, nekem csalódás volt. Arra amire kitalálták jó. A saját zenéidet tudod vele magadnak sugározni. De sajnos nem jó minőségben.
Egy drágább transmiter nem tudom, hogy hogy szerepelne, ez csak az én személyes tapasztalatom. -
StoneBridge
senior tag
Az átjátszó kazettán való hangminőség mennyit romolhat? Gondolom ott is lesz egy rendes alapzaj.
Akkor már inkább az FM transmitter-es kiegészítő éri meg, nem?
Nagyon hallható az FM transmitteres kiegészítőnél a hangminőség romlása?Valamelyik kiegészítőt már csak az autós tölthetőség szempontja miatt is meg szeretném venni.
-
majom2
senior tag
itt a válasz a minőségre: http://www.dension.com/download.php?file=vw-16-04-10.pdf
itt nincs kopromisszum -
Antibazsi
aktív tag
"Csak az a fránya minőség! "
Na ez az! Én is már jó ideje keresgélek egy normális megoldást,de eddig szinte semmi olyat nem találtam amiről többen pozitívan tudtak volna beszámolni. Apple store-ban is a legtöbb fm transmittert fikázzák (még az ennél jóval drágábbakat is), egyedül a XM SkyDock kapott egész jó értékeléseket. Na most ha éppen nem akadok ki a 120$-on akkor sem lenne nekem jó mert a szivargyújtóm nagyon lent van így naviként nem tudnám használni a szifont, ami nekem elég fontos szempont.
Így mivel elég nehéz valóban jó minőségű fm transzmittert kifogni úgy vagyok vele akkor legalább legyen olcsó. Amit néztem 3500ft amivel a telót is töltöm. Ha már a fő funkciója gyengén viselkedik akkor sem fogok szomorkodni mert legalább lett egy autós töltőm.viszont ha ugyanez történik egy 13e-ft-so cuccnál már lehet pipa lennék.
De egy nagy összehasonlító teszt meg tudna győzni.Most nézem,hogy az tesztben szereplő készüléket is nagyon lehúzták az App.Storeban...
-
pite4
tag
Csak az a fránya minőség! Lehet azt bezavarják a rádió állomások(lehet ezt is). Nem 1szerű a döntés. Sasolom már 1 ideje ezeket a cuccokat, s elég vegyes véleményeket olvastam. A Mobilarénás tesztek sztem nem "marketingesek". Leírják ha szar. Reméljük ez nem lesz az... Ennyiért...
-
edward2
addikt
A másik bedugos kiegészitőnél kérdem nem egyszerűbb egy sima autos töltöt bedugni meg venni egy 3.5mmes jack hosszabbitot? amit bedugsz a tetejébe és annyi? vagy most hogy van ez.
-
pite4
tag
Asszem beruházok 1 ilyenre. Már unom a cd-t cserélgetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Apple zenelejátszókhoz készült FM-transmitter a Monstertől, baráti áron.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest