Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"A döntések centralizálása és a stratégiai hibák megoldására hivatott belső átstrukturálás vélhetően ismét versenyképessé teszi majd a céget, mely a tervek szerint még idén két új okostelefonnal is előrukkol majd, melyet a jövő év első negyedében újabb modellek követnek Windows Mobile, Android és Symbian alapokon."
Én őszintén remélem hogy így lesz

-
törölt tag
A Mot tipikusan réteg/regionális gyártó. Az USA-ban nagyjából és egészében az elsöprő többsége a készülékeknek szolgáltatón keresztül kel el, és Joe Sixpack számára a mobiltelefon=Moto. Szétnyithatós Moto.
Emellett pedig a Moto bevételének egy jelentős része nem mobilgyártásból jön (ahogy az Ericsson is elég jó számokat csinált eddig hálózati eszközökkel, spec telekom felszereléssel, stb.) -
zsoltinnó
aktív tag
Hát a Motorolán én már azon is csodálkozok hogy eddig bírták!Nem tudok mondani egy olyan típust belőle ami picit is tetszene!

-
-XadAnuX+
őstag
Azért én sajnálom a Sony Ericsson-t.
Remélem át fogják vészelni, ezt a nehéz időszakot. -
madarasz92
őstag
Már ők is kissebb bajban!
-
kingabo
őstag
Wow, elismerik, hogy ők is hibásak a kialakult helyzetért?!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest